Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziś kolejna propozycja do wyceny:

gwardzista.pl

Możliwe zastosowania m.in.:

- sklep z militariami

- nazwa grupy ochroniarskiej

- portal o grach wojennych

- nazwa księgarni z książkami historycznymi, militarnymi itp...

- fan klub Gwardii (co najmniej kilkanaście klubów)

Pewnie coś jeszcze by się wymyśliło, propozycje zagospodarowania mile widziane

• 5 years later...
Posted

Własnie mi się regnęła ta domena : gwardzista.pl i widzę, że już ktoś szedł tym szlakiem :)

Mogę prosić o info na jej temat? Czy było jakieś zainteresowanie, jak ją dzisiaj wyceniać?

Pozdrawiam

Posted

Zainteresowanie domeną jak widać było bardzo duże...

Skoro nie było zainteresowania potencjalnych KK z wymienionych już propozycji, to pozostali już tylko gwardziści Franciszka...

:)

Domena miałaby spore szanse gdyby wzorem USA powstała Gwardia Narodowa...o czym mówi się już od pewnego czasu...

Posted (edited)

@Bazyli

Powstały - NSR. To media ochrzciły je "polską Gwardią Narodową", bo kompetencje w założeniach miały być bardzo podobne.

@LordRandall

Najbardziej widzi mi się pod tym jakaś gra on-line. Pod czolgista.pl jest World of Tanks, tutaj mogłoby być coś w klimatach epoki napoleońskiej.

W przypadku klienta puszczałbym za każdą kwotę, a w okolicach 500 PLN był w pełni usatysfakcjonowany.

Edited by Geekboy68k
Posted

@Bazyli

Powstały - NSR. To media ochrzciły je "polską Gwardią Narodową", bo kompetencje w założeniach miały być bardzo podobne.

Głupoty Panie piszesz :P

NSR to inna bajka. Media skupiają się na ochotnikach, którzy we własnym zakresie się szkolą i to właśnie ich nazywają gwardią. Jakieś plany są utworzenia takiej gwardii, ale poczekajmy do wyborów ;)

Posted

Dziękuję , mi osobiście własnie po głowie chodziły te wszystkie zapowiedzi utworzenia gwardii stąd szukałem domen w tym temacie i taki ładny gwardzista się odnalazł. Pożyjemy zobaczymy. Domena jest ładna sama w sobie.