Jump to content

AlternativeRock.pl

Recommended Posts

Posted

Sprzedaż poprzez AM, klient sam się zgłosił.

Cena Kup Teraz 100zł, na tyle wyceniłem tę domenę i za tyle została sprzedana.

Pytanie tylko, czy nie doceniłem wartości domeny www.AlternativeRock.pl ?

Posted (edited)
Tanio sprzedałeś, ale nie nam to oceniać... w sumie masz teraz na 8 nowych domen. Gratuluję.

jeżeli uważasz iż tanio sprzedał, to mogłeś od niego odkupić tą domenę i trzymać ją z parę kolejnych lat może wtedy byś uzyskał więcej niż 100 zł ...

jak dla mnie to bardzo dobra cena, jak za tą domenę, która za pewne została zarejestrowana z palca, to i tak wyszedł na plusie .. i potwierdzam słowa polmajk iż "najważniejszy jest ruch w biznesie". Lepiej chyba jest w końcu zarobić nawet parę "groszy" niż pozwolić aby domena spadła po roku, przez co wyjdziemy na minusie.

Edited by Guest
Posted
Tanio sprzedałeś, ale nie nam to oceniać... w sumie masz teraz na 8 nowych domen. Gratuluję.

Kolega jest specjalistą od komentarzy w stylu "tanio sprzedałeś".Skoro tak wiele sprzedaje się tanio może nam się pochwalisz ile i jakich "tanich" domen zakupiłeś w ciągu ostatniego miesiąca?.

Posted (edited)

Internet dzieli się na domeny dobre i gówniane. Ta domena moim zdaniem należy do tej pierwszej kategorii i ma szansę na lepszą sprzedaż.

@Mike... niczego Ci nie muszę pokazywać.

Edited by Jaca869
Posted

Faktycznie, mój błąd przecież mogłem dać domenę do wyceny.

No trudno będę miał nauczkę na przyszłość.

Dla zainteresowanych dodam, że domena nie zarejestrowana z palca, lecz przechwycona bez konkurencji poprzez Dropped.pl

Posted

Przekierowywałem tą domenę przez rok na www.alternativerock.socjum.pl i nie chciało mi się jej przedłużać, kosztowało by to 120 PLN a kombinować z opcją też mi się nie chciało, alternativerock.socjum.pl to był taki hobbystyczny eksperyment na zajmowanie się którym od dawna nie mam już czasu :) Fajnie jak by powstał pod nią teraz serwis oferujący trochę więcej niż socjum ;)

Gratujuję sprzedaży ;)