Jump to content

Kategoria erotyka a domeny

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

Dzisiaj allegro usunęło mi aukcję pewnej domeny z powodu złej kategorii. Nie miałem pojęcia, że istnieje dodatkowa kategoria z domenami w kategorii erotyka. Rozumiem serwisy internetowe bo dzieciaki mogą wejść na jakąś stronę ale domena to jakieś przegięcie. Czy ktoś z Was wystawiał domenę właśnie w tej kategorii ? Obawiam się, że skoro ja nie wiedziałem (o allegro wiem sporo) to wielu klientom nie przyjdzie na myśl szukać domeny pośród wibratorów.

Pozdrawiam

Posted

Był ten temat tu poruszany kilka miesięcy temu, tylko teraz nie umiem odnaleźć (nick'a użytkownika, który o tym pisał, tez nie mogę sobie przypomnieć), pamiętam, że historia była taka, iż jego syn wystawił domenę na allegro w normalnej kategorii, a allegro usunęło z powodu, iz nazwa podpadała pod erotykę.

S.F.

alpine5

Posted (edited)
...

Też miałem taki przypadek ale po prostu pracownicy allegro są nierzetelni i zamiast sprawdzić czy pod domeną istnieje serwis erotyczny czy tylko informacja o sprzedaży idzie na łatwiznę i klika sobie beztrosko "usuń" i wg niego robota wykonana.

Edited by mdi