Jump to content

Konkurs Onetu Blog Roku 2009

Recommended Posts

Posted (edited)

BLOG ROKU 2009

Jeden z moich zarobkowych blogów o tatuażach został zakwalifikowany do II etapu corocznego konkursu na najlepsze blogi polskiej blogosfery. Blog tatuaze.net.pl startuje w kategorii "Moje zainteresowania i pasje (blogi tematyczne)". Mam 820 konkurentów :rolleyes:

Jeśli ktoś z Was ma akurat wolne 1,22 PLN i jeśli chcielibyście mi pomóc to wyślijcie SMS o treści:

H00147 (duże ha zero zero jeden cztery siedem) na numer 7144

Dochód z SMSów zostanie przekazany na turnusy rehabilitacyjne dla osób niepełnosprawnych.

Blogi, które dostaną największą liczbę głosów przejdą do III ostatniego etapu.

Głosowanie internautów trwa do 21 stycznia 2010 do godz. 12.00

Jeszcze krótkie info: Organizatorem konkursu jest portal Onet.pl, a oficjalnymi patronami medialnymi są m.in. TVN24, Newsweek, Marketing and More, Bluszcz, Plejada. Więcej informacji znajdziecie tutaj lub na oficjalnej stronie konkursu. Wśród jurorów zasiadają m.in.: Grzegorz Marczak (antyweb.pl), Odeta Moro-Figurska, Tomasz Sekielski, Robert Makłowicz, Lidia Popiel i wielu innych.

Aha, do wygrania jest wycieczka marzeń za 15.000 PLN.

Obiecuję, że jeśli wygram to każdy dostanie ode mnie pocztówkę :P

Dzięki, pozdrawiam

Michał

Edited by p0zer
Posted (edited)

Skoro nie skorzystałeś swego czasu z propozycji darmowego otrzymania IDNa, to choć niech ten IDN'owski ruch na konkurs pokieruje.

Przekazałbym dodatkowy ruch związany z tatuażami ale jest już pierwszy licytant w wystawionej aukcji i teraz nie wypada ruszać tej domeny.

Edited by Kangur