Jump to content

czy to dobry sposób reklamy?

Recommended Posts

Posted (edited)

zdecydowałem się na umieszczenie tego na swojej stronie, co o tym myślicie

koszt $500 jednorazowo za całość

http://www.innovateads.com/iads/live3.php?...p;id=1120086868

mnie to oczarowało i wydaje mi się, że jak ktoś klientowi "przewinie" na dzień dobry co firma robi itd będzie dużym plusem - ludzie nie mają tendencji czytania, a w osobnym dziale chcę zareklamować poszczególny produkt.

Edited by SWAGGER
Posted
zdecydowałem się na umieszczenie tego na swojej stronie, co o tym myślicie

koszt $500 jednorazowo za całość

http://www.innovateads.com/iads/live3.php?...p;id=1120086868

mnie to oczarowało i wydaje mi się, że jak ktoś klientowi "przewinie" na dzień dobry co firma robi itd będzie dużym plusem - ludzie nie mają tendencji czytania, a w osobnym dziale chcę zareklamować poszczególny produkt.

chodzi o kobietkę, która opowiada a potem trzeba w nią kliknąć? :rolleyes:

Jeśli ma mieć miły głos i wygląd to jest to ok

Posted
Widziałem to już wcześniej, do mnie to przemawia. Póki co jest to jeszcze novum (zwłaszcza w Polsce) i może mile zaskoczyć odwiedzających.

Może być to jednak nieco irytujące odwiedzając stronę po raz enty.

Na szczęści rodzaj działalności jaki prowadzę nie sprowadza tych samych klientów na stronę - no chyba że za 2-3lata.

Oczywiście mowa o stronie zagranicznej.

Posted

Ten avatar teraz kosztuje tylko $500? Strasznie ceny poleciały, chyba że to jakaś okrojona wersja. Tak czy inaczej jest to 2 rzecz, która mnie najbardziej w*****a na stronach, zaraz za wyskakującymi okienkami.

Posted
Tak czy inaczej jest to 2 rzecz, która mnie najbardziej w*****a na stronach, zaraz za wyskakującymi okienkami.

Racja. Dobrze, że jeszcze ta dziewczyna nie ucieka po ekranie jak np. krzyżyk od zamknięcia okna na forum sfd.pl

Posted
heheehh ale to jest BOMBA :)

Witryna internetowa ma ogromny wpływ na to jak użytkownicy postrzegają profesjonalizm i wiarygodność firmy. IntelMind tworzy nieszablonowe projekty, które mogą wyróżnić Cię spośród konkurencji i skutecznie zbudować pozytywny wizerunek Twojej firmy w Internecie.