Jump to content

Recommended Posts

Posted

ANTYOszust.pl

Proszę o opinie wizualne oraz czy domena nadaje się. Myślałem nad utworzeniem projektu spisu oszustów internetowych, a więc społeczności która opisywała by dane zdarzenia w celu ostrzeżenia innych, oraz zdobycia dodatkowych informacji potrzebnych do posądzenia oszusta.

Myślę że temat dość aktualny i raczej niewyczerpalny.

Chciałbym Was prosić o opinie na temat tego czy domena wydaje się profesionalną, dobrze brzmiącą, łatwą do zapamiętania oraz inne dla tego typu portalu.

Będę wdzięczny za każde słowo opinni. :rolleyes:

Posted (edited)

Dla mnie niewypał . Nawet takie opryszki mają prawo do ochrony danych osobowych .

Jak dla mnie 0zł

Edited by DESiGNER
Posted
Dla mnie niewypał . Nawet takie opryszki mają prawo do ochrony danych osobowych .

Tak ale można dysponować linkami, numerami kontaktowymi itd.

Zresztą oszust ktory robi w konia xx osób, nie zglosi roszczeń o złamanie zasad ochrony danych osobowych, na policji wiedząc ze sam ma już krucho. Oczywiście teoretycznie może ale w praktyce chyba wygląda to inaczej.

Ok chodzi o samą domenę i jej atrakcyjność.

2 głosy na nie, proszę o kolejne.

Posted (edited)
Tak ale można dysponować linkami, numerami kontaktowymi itd.

Zresztą oszust ktory robi w konia xx osób, nie zglosi roszczeń o złamanie zasad ochrony danych osobowych, na policji wiedząc ze sam ma już krucho. Oczywiście teoretycznie może ale w praktyce chyba wygląda to inaczej.

Zgłosi kiedyś poszukiwałem kogoś bardzo mocno i mam kurde wyrok za to ........ ale on też ma ....... jednak zgłosił

antyoszust.pl is in the queue for registration

Edited by panogrodnik
Posted (edited)
DOMENA: antyoszust.pl oczekuje w kolejce na rejestrację

Poszło w promocji przez AZ.PL nie wiem dlaczego takie opóźnienie.

Transakcja "sfinalizowana" taki był komunikat, jeśli to problem proszę o wstrzymanie odpowiedzi do czasu pełnej aktywacji przez AZ. Dziękuję

Zgłosi kiedyś poszukiwałem kogoś bardzo mocno i mam kurde wyrok za to ........ ale on też ma ....... jednak zgłosił

Tu się zgodzę, ząb za ząb

Jeśli Ty go "dojechałeś" on się odwdzięczył.

Ja byłbym administratorem portalu, użytkownicy osobami zamieszczającymi informacje oczywiście regulamin zrobił bym by dodawane treści były zgodne z prawem Polskim.

Jaka ewentualnie inna domena tego typu bardziej pasowała by na tego typu portal?

Edited by enzo
Posted (edited)

Wskazana przez Ciebie strona jest informacyjną.

Ja zrobię portal mający na celu wykrycie, zlokalizowanie i unieszkodliwienie przestępcy.

Czyli społeczność głównie by tu działała w celu ustalenia sprawcy itd.

Jaka domena była by najlepszą by określić tego typu zadania portalu?

Edited by enzo
Posted

Ja zrobię portal mający na celu wykrycie, zlokalizowanie i unieszkodliwienie przestępcy.

konkurencja CBA ? :rolleyes: . Do kompletu wypadałaby domena "mamycie.pl" ze zdjeciami min złapanych

Wybaczcie nie mogłem sie powstrzymać :P

Posted

Słabo widzę Twój projekt .....

pozdrawiam

Posted
Wybaczcie nie mogłem sie powstrzymać tongue.gif

Nie ma za co, Pomysł domeny MamyCie byłby dobry, przemyślę to.

Chyba że lepiej w tym przypadku stworzyć własną markę nie opierając się na słowach kluczowych słowników?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.