Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prosić zawsze możesz ale wydaję się że nie ma co tutaj wyceniać

:)

KOMPlikacja ?

KOMPost ?

KOMPostownik ?

KOMPania ?

KOMPuter ?

Wiem że chodziło Ci o komputer ale nie wszyscy muszą to wiedzieć...a moim znaniem jasność przekazu wyrażonego brzmieniem domeny jest w tym interesie jednym z najważniejszych czynników... ;)

Edited by Bazyli
Posted
Nie zgodzę się z Tobą,

Komp to potoczne powiedzenie na komputer i chyba każdy o tym wie

Sęk w tym że nie każdy..zapytałem sąsiada, starszy człowiek, z czym mu sie kojarzy skrót KOMP...odpowiedział...Kompot...

:)

Posted
Sęk w tym że nie każdy..zapytałem sąsiada, starszy człowiek, z czym mu sie kojarzy skrót KOMP...odpowiedział...Kompot...

;) Fakt, przyznam nie pomyślałem o tym. Ale powiedzmy sobie że osoby starsze mają mało wspólnego z komputerami. Aczkolwiek jeśli mają to powinni wiedzieć co to oznacza :)

2,5k. Ładna, krótka nazwa.

No wycena kontrastowa w stosunku do poprzednich wypowiedzi.

Szczerze mówiąc cieszył bym się ze sprzedaży za 1k

Posted

średnie XXX od startującej firmy która szuka dobrej domeny spokojnie osiągniesz, może nawet więcej, jak ktoś chciałby na niej sklep komputerowy uruchomić wydaje mi się że niskie, nawet średnie # ### zł jest realne

Posted
podobają mi sie komp24.net i komp24.pl reszta jakoś nie

Aj może zamieszałem, moja to komp24.pl, zaś pozostałe to przykłady wykorzystania których nie jestem właścicielem.

Posted

Mi się podoba komp24.pl

Bardzo dobra dla hurtowni w której sprzedaje się po minimum 24 kompresory.

Licząc że z jednej sprzedaży hurtownia przeznaczy na domenę po 100 zł to przy 24 kompresorach wyjdzie 2.400

Powodzenia

Posted
Bardzo dobra dla hurtowni w której sprzedaje się po minimum 24 kompresory.

Licząc że z jednej sprzedaży hurtownia przeznaczy na domenę po 100 zł to przy 24 kompresorach wyjdzie 2.400

dobra kalkulacja ;)

Widziałem jak spadała . Jednak to "24" znacznie obniża jej wartość . Osobiście bym szacował na średnie XXX max

to oczywiste że obniża wartość. Ale myślę że przyrostek "24" może być nawet atutem dla sklepu online czy coś w tym stylu.

Bardzo dziękuję za jakże optymistyczne komentarze. :)