Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam, ile może byc warta domena hołek.pl?

Na stronie Pana K. Hołowczyca holek.pl jest taki ładny napis "HOŁEK.PL", tylko, że sama domena to holek.pl więc gdzie tu logika? Pan Krzysztof ma pseudonim Hołek, a nie Holek więc jedyną odpowiednią dla jego strony domeną jest hołek.pl. Pan Krzysztof ma też sponsora w postaci ORLENU który mógłby pewnie mu tą domenę sprezentować.

Jak więc myślicie, jaka jest wartość www.hołek.pl

Pzdr

TW

Posted
Jak dla hołka :) 5k bym powiedział.

Ale jeśli osoba nie związana z nim to 10x mniej

A ja bym przy obu tych wartościach skreślił jedno zero.

Posted

Dajcie jakieś sensowne propozycje. Trzeba na to spojżeć tak, że JEDYNA domena odpowiednia dla kogoś kto nazywa się hołek to hołek.pl a druga sprawa to taka, że ma bogatego sponsora.

ps.

Ludzie rejestrują jakieś marne domeny które niby mają sens ale tak na prawdę jest 150 prawie identycznych. Później myslą, że wszystko jest za darmo. Tu sprawa jest prosta. Jest marka, jest sponsor, NIE MA LEPSZEJ DOMENY w takiej sytuacji! Dlatego myślę, że użytkownik pb gada, żeby pogadać...

pzdr

TW

Posted (edited)
Ludzie rejestrują jakieś marne domeny które niby mają sens ale tak na prawdę jest 150 prawie identycznych. Później myslą, że wszystko jest za darmo. Tu sprawa jest prosta. Jest marka, jest sponsor, NIE MA LEPSZEJ DOMENY w takiej sytuacji! Dlatego myślę, że użytkownik pb gada, żeby pogadać...

No i co z tego,że jest marka i sponsor.Być może Pan Hołowczyc nie będzie potrzebował Twojej domeny.Z tego co widzę w google po wpisaniu frazy "holek" "holowczyc" wszystkie jego strony są na pierwszych miejscach w wyszukiwaniach.

Jak dla mnie 50 zł.

pozdrawiam

Edited by plachcik
Posted (edited)

Mało mnie interesuje, że są pierwsze przez l. Mało mnie obchodzi, że ludzie wpisują przez l.

Może tylko ja lubię jak wszystko jest jak powinno..? Kto tego nie widzi jego sprawa. Dobra marka powinna o siebie dbać i ponosic koszty z tym związane. Co innego słaba, jeżeli na taką trafiłem to trudno.

pzdr

TW

ps.

co by nie było mam darmową reklamę na stronie Pana Hołowczyca :) "hołek.pl"

Edited by com.puta
Posted

Nie rozumiem

Jesteś zły na to że inni dają różne opinie? Spodziewałeś się innych?

Nie rozumiem więc po co założyłeś temat skoro prosisz o opinie które następnie krytykujesz. Każdy ma prawo do własnej oceny, a jeśli nie życzysz sobie jej na temat Twojego produktu, nie proś o nią

Posted

Jaka jazda, nie jestem zły. Tylko wydaje mi się, że niektórzy przesadzili z ceną bo sytuacja nie jest taka jak przy domenie np. jedzenie.pl gdzie domena jest dobra ale tak na prawde jadło.pl żarcie.pl papu.pl czy dwadzieścia innych, podobnych też spoko.

A tu nie ma holka tylko hołek. Zresztą już nie ważne. Kto tam chciał ją za 50 zł? mogę sprzedać.. :)

Posted (edited)
Dajcie jakieś sensowne propozycje. Trzeba na to spojżeć tak, że JEDYNA domena odpowiednia dla kogoś kto nazywa się hołek to hołek.pl a druga sprawa to taka, że ma bogatego sponsora.

ps.

pzdr

TW

Prosiłeś o opinię to ją dostałeś.

Jak Ci taka nie odpowiada to napisz sobie sam.

A PB wie co pisze. W pełni się z nim zgadzam.

Skoro nie ma lepszej domeny to sprzedaj w cenie sex.com lub zbliżonej.

Ja nie dałbym za nią 50, ciekawe czy Krzysztof da Ci te oczekiwane krocie - nie.

Super porównanie z nazwami domen.

jedzenie = papu

No to kup laptopy.pl a ja zarejestruję MałePrzenośneKomputery.pl wtedy możemy się zamienić.

Powodzenia

#EDIT:

Do tekstu poniżej ==> Skoro ci nie potrzebna taka domena to trzeba było nie rejestrować. Wyceń i oceń sobie sam skoro jesteś zbulwersowany opiniami.

Albo napisz mi na PW jaką opinię mam Ci wpisać.

Edited by wicherek
Posted

dobra wicherek co Ty sie ciśnieniujesz. pewnie, że wszystko da się zastąpić, tylko, że nieraz nie trzeba tego robić.

Ja dalej będę uważał za dziwną sytuacje w której strona jest na holek.pl a na stronie jest baner z adresem hołek.pl.

ps.

też bym nie dał 50 zł bo mi nie potrzebna taka domena. :)

Posted

Domena jednego klienta, jeśli Hołek nie kupi, to nikt nie kupi ( chyba że z ruchem ). Nie liczyłbym więc na więcej niż kilkaset pln po złożeniu oferty Hołkowi. Jeśli go ci się nie uda zainteresować, to za rok jej nie przedłużysz.

Ps. czy wiesz co znaczy słowo "puta" :)

Posted (edited)
W ogóle jak ze mną jadą ;) Niektórzy po kilka razy :)

dobra to koledzy pomóżcie i podpowiedzcie komu moge sprzedać domenę zwariowanywariat.pl ? ;)

ZAREZERWUJ do kompletu :

pokreconypokreceniec.pl

zeswirowanyswir.pl

i sprzedaj za 1 mln. USD

EDIT#

Chodzi mi o ...:

Regulamin działu "Wycena i Opinia":

#Nie wyceniamy domen, które nie zostały zarejestrowane oraz domen, które są testowane (DNT).

DOMENA:  zwariowanywariat.pl oczekuje w kolejce na rejestrację
utworzona:  2010.01.17 22:52:46
ostatnia modyfikacja:  2010.01.17 22:52:46

Edited by wicherek