husky83 Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 (edited) Ładnie brzmi, ale tylko pod warunkiem że już masz kupca, bo ja jakoś nie widzę żadnego serwisu pod tą domeną.. Co miałoby tam być? bramka sms - ewentualnie tak, ale serwis musiałby być nieźle wypromowany, żeby zarobić - duża konkurencja konkursy sms - Tak.. ale żeby samemu stworzyć konkurs (z losowaniem) to niestety ministerstwo finansów się kłania.. A 'obce' konkursy nie mają programów partnerskich.. doładowania telefonów - no tu już moja bardzo daleko idąca myśl, po powtórnym pomyśleniu ta domena się nie nadaje.. portal o telefonach - ewentualnie tak gotowe smsy - ot serwis podobny do 'opisy gg', raczej rynku nie zdobędzie Cena jak dla mnie niska.. Brzmi ładnie, ale co z tego że brzmi.. Jeśli znajdzie się potencjał - może niskie xxx (a raczej najniższe), ale raczej nie wróżę takiej sumki... Ot takie moje przemyślenia na ten temat, ale może ktoś ma inne Edited February 2, 2010 by husky83
kamilovsky Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 (edited) .. Brzmi ładnie, ale co z tego że brzmi.. Jeśli znajdzie się potencjał - może niskie xxx (a raczej najniższe), ale raczej nie wróżę takiej sumki... Ot takie moje przemyślenia na ten temat, ale może ktoś ma inne Ja mam inne:) brzmi dopiero jak się zorientujesz, że to "esemes zone" a nie "smszone". Wygląda jak literówka od smaz(ż)one, suszone. Jak komuś zależy akurat na tych słowach, to wbrew regule w tym przypadku myślnik byłby pożądany. @husky83 ...mam PsyHusky.pl za rozsądną cenę Edited February 2, 2010 by kamilovsky
plachcik Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Moje pierwsze skojarzenie podobne do Kamilovskiego(smażone).Dla mnie nic ciekawego.Reg fee max. pozdrawiam
pb Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 "Domena smszone.pl nie została opłacona przez kupującego w regulaminowym terminie." I coście narobili?
com.puta Posted February 7, 2010 Author Report Posted February 7, 2010 "Domena smszone.pl nie została opłacona przez kupującego w regulaminowym terminie." I coście narobili? no i tu właśnie zagadka. Opłaciłem domenę i na drugi dzień dostałem maila, że nie opłacona. Odpisałem co i jak i czekam na odp. Tak czy siak mam screena historii transakcji którego jeszcze nie wysłałem bo nie jestem nadgorliwy i niech sami pogłówkują co się stało.
pb Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 no i tu właśnie zagadka. Opłaciłem domenę i na drugi dzień dostałem maila, że nie opłacona. Odpisałem co i jak i czekam na odp. Tak czy siak mam screena historii transakcji którego jeszcze nie wysłałem bo nie jestem nadgorliwy i niech sami pogłówkują co się stało. Jesteś pewien że wysłałeś wpłatę w takich godzinach, że została zaksięgowana w drugim banku jeszcze w piątek? Bo ja idę o zakład że nie, i że przyjdzie dopiero w poniedziałek, czyli po terminie. No ale ok, kamień spadł mi z serca.
com.puta Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 Jesteś pewien że wysłałeś wpłatę w takich godzinach, że została zaksięgowana w drugim banku jeszcze w piątek? Bo ja idę o zakład że nie, i że przyjdzie dopiero w poniedziałek, czyli po terminie. No ale ok, kamień spadł mi z serca. nie ma sensu zakładac się o to bo albo wygrasz i ja przegram albo odwrotnie. Są sztywne ramy więc nie byłoby zabawy W każdym razie obyło się bez kary. domena jest moja i teraz szukam kupca z grubym portfelem
com.puta Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 hmmm http://patrz.pl/zdjecia/hmmm-kawal-miecha sens też żaden
Alex Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 hmmm http://patrz.pl/zdjecia/hmmm-kawal-miecha sens też żaden to że niedostrzegasz sensu, nie oznacza że go tam nie ma
com.puta Posted February 8, 2010 Author Report Posted February 8, 2010 http://patrz.pl/zdjecia/hmmm-kawal-miecha sens też żaden to że niedostrzegasz sensu, nie oznacza że go tam nie ma może tak, może nie.
Recommended Posts