Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Tego chyba nie było więc pytam.

Dzisiaj chciałem kupić jedną domenę pl IDN.

W az.pl zauważyłem, że rejestrują takie za darmo. (?)

Zarejestrowałem ją tam - a moim oczom ukazał się komunikat, że domeny za 0zł podlegają przed zarejestrowaniem wcześniejszej weryfikacji.

???

Bez sensu. Nie sądzicie?

Posted (edited)

Domenę masz zarezerwowaną i pewnie zostanie zarejestrowana.

Sens tego jest taki, że AZ dzieli sprawiedliwie i po równo każdemu :)

Edited by maryuse
Posted

Chcą uniknąć papierkowej roboty i kłopotów. Gdyby system nie wytrzymał, musieliby naliczyć opłatę za rejestrację ponad przydziałowych domen a wtedy pewnie by się zaczęło utyskiwanie klientów.

Posted
Chcą uniknąć papierkowej roboty i kłopotów. Gdyby system nie wytrzymał, musieliby naliczyć opłatę za rejestrację ponad przydziałowych domen a wtedy pewnie by się zaczęło utyskiwanie klientów.

to ile mogę tych darmowych IDN u nich zarejestrować?

Posted
to ile mogę tych darmowych IDN u nich zarejestrować?

3 domeny .pl

Kiedyś system im się wysypał i ludzie rejestrowali gratis więcej niż promocja przewidywała. Dlatego wolą "dmuchać na zimne".

Posted

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

Domeny w promocji za 0 zł są weryfikowane jedynie pod względem poprawności danych Abonenta.

W ciągu 48 godzin osoba zamawiająca domenę w promocji otrzyma powiadomienie drogą mailową o rejestracji domeny lub w razie potrzeby o podanie dodatkowych danych.

W przypadku pytań dotyczących rejestracji konkretnej domeny proszę kontaktować się pod adresem: domena@az.pl.

Zachęcam też do kontaktu bezpośrednio ze mną pod adresem: akur@az.pl.

Pozdrawiam

Anna Kur

Dyrektor Az.pl.

Posted
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!

Domeny w promocji za 0 zł są weryfikowane jedynie pod względem poprawności danych Abonenta.

W ciągu 48 godzin osoba zamawiająca domenę w promocji otrzyma powiadomienie drogą mailową o rejestracji domeny lub w razie potrzeby o podanie dodatkowych danych.

W przypadku pytań dotyczących rejestracji konkretnej domeny proszę kontaktować się pod adresem: domena@az.pl.

Zachęcam też do kontaktu bezpośrednio ze mną pod adresem: akur@az.pl.

Pozdrawiam

Anna Kur

Dyrektor Az.pl.

Dzięki za odpowiedź.

Domeny oczywiście zostały zarejestrowane.

Pozdrawiam