szarak Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 z tego co pamietam juz byly telekwiaty.pl w wycenie i chyba jednak liczba mnoga bardziej jest na miejscu co myslicie o tym potworku?
Renek Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Napisz, proszę, czym kierowałeś się rejestrując taką domenę... mam nadzieję, że nie tym, że ktoś kiedyś zarejestrował l.mn. Pozdrawiam!
yarowa Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 z tego co pamietam juz byly telekwiaty.pl w wycenie i chyba jednak liczba mnoga bardziej jest na miejscuco myslicie o tym potworku? J myślę mniej więcej niestety tak o tej domenie, jak określiłeś ją w ostatnim zdaniu.
plachcik Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Nie ma szans,żeby to przeszło w liczbie pojedyńczej.Dla mnie 0 zł,ale i tak życzę sprzedaży pozdrawiam
szarak Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Napisz, proszę, czym kierowałeś się rejestrując taką domenę... mam nadzieję, że nie tym, że ktoś kiedyś zarejestrował l.mn.Pozdrawiam! Skoro prosisz, to nie moge Ci odmowic ;-) od razu Ci uspokoje, ze nie tym, iz ktos zarejestrowal liczbe mnoga raczej tym, ze rynek jest dosc mocno przebrany i nadzieja, ze ktos ja do siebie przygarnie za kilka groszy skoro cos moze dzialac pod a-kwiaty.pl to moze czemu nie pod telekwiat.pl domena chyba az tak do konca nie jest pozbawiona sensu, no, ale czas pokaze
Recommended Posts