Jump to content

tworzenie serwisu na literówce...

Recommended Posts

Posted

Witam

Jestem właścicielem domeny rojsa.pl. Pod roksa.pl znana strona z ofertami Pań lekkich obyczajów. Literówka jak się patrzy. Pod rojsa.pl planuje zrobić serwis o tematyce erotycznej. Proszę powiedzieć, czy gdy potem dodam na stronie podobną możliwość dodawania ofert to roksa.pl może mieć do mnie o to pretensje?

Pozdrawiam

Posted (edited)

Mów co chcesz, ale ja po pierwszych kilku wyrazach myślałem, że chodzi o literówkę "Rosja". Wg mnie to jak zrobisz serwis erotyczny to się nic nie stanie, ale jak zacznie przypominać tamten no to wiadomo... A nie prościej przekierować na inną domenę, na której postawisz co chcesz?

edit:

W sumie to jakiekolwiek użycie literówki w kontekście tej samej branży jest już na bakier z prawem...

Edited by Arcanis
Posted (edited)

Skąd założenie, że rojsa to literówka akurat tego serwisu. Co ma powiedzieć właściciel roxa.pl? Że roksa źle kojarzy się z biznesem gruszkowo-jabłkowym?

Edited by maryuse