Jump to content

iMakler.pl

Recommended Posts

Posted

Witam,

Domena iMakler.pl została sprzedana za 1 700zł.

Transakcja poprzez AM.

Gdy po zainicjowaniu transakcji escrow zobaczyłem kto kupuję tą domenę poczułem spory niedosyt...

Niestety pisali z 'partyzanta'.

Pozdrawiam,

Grzegorz

Posted

W sumie domena została przechwycona 2009-11-13 za 30zł, więc jakby nie patrzyć nie jest najgorzej, choć niedostyt pozostanie.

Posted (edited)

Jeżeli ktoś wierzy w to, że im większe przedsiębiorstwo, tym więcej będą chcieli zapłacić za domenę, to bardzo szybko zostanie sprowadzony na ziemię podczas negocjacji ;)

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
Jeżeli ktoś wierzy w to, że im większe przedsiębiorstwo, tym więcej będą chcieli zapłacić za domenę, to bardzo szybko zostanie sprowadzony na ziemię podczas negocjacji ;)

Jednak musisz przyznać, że w wypadku tego klienta cena dwa razy wyższa była 'do wyciągnięcia' bez większego problemu.

Posted

Właściciel funduszu Opera to bardzo szczery człowiek. Głośno kiedyś było o jego liście do swoich klientów.

- Zachowaliśmy się w minionym roku jak skończone barany. W tej chwili niczego bardziej nie żałuję niż utworzenia Opery 4 lata temu — pisze w liście do klientów Maciej Kwiatkowski,

Przynajmniej nie owijał w bawełnę ;)

Posted (edited)
Jednak musisz przyznać, że w wypadku tego klienta cena dwa razy wyższa była 'do wyciągnięcia' bez większego problemu.

ja krótko zajmuję się spekulowaniem domenami, ale przez ten czas miałem tak przezabawne oferty i kontakty z dużymi przedsiębiorstwami, że pewnie kiedyś w przyszłości nawet wnuki mi w to nie uwierzą ;)

Właściciel funduszu Opera to bardzo szczery człowiek. Głośno kiedyś było o jego liście do swoich klientów.

dobre ;)

Edited by Pan_Grzegorz
Posted

Dołączam się do gratulacji.

Ale nie rozumiem jakie znaczenie dla ceny tej domeny może mieć osoba kupująca.

Skoro zgodziłeś się na jej sprzedaż w oferowanej cenie to sporym nieporozumieniem jest i nietaktem komentarz o niedosycie...

Bo skoro zgadzamy się na sprzedaż za określoną kwotę to moim zdaniem znak że cena jest dla nas satysfakcjonująca bez względu na osobę kupującą.

Posted

Jestem podobnego zdania.

Gratuluję sprzedaży !

S.F.

alpine5