Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z moich doświadczeń wynika, że jak po mailingu cisza (z resztą ja na swoje mailingi miałem promilowe odzewy - bez skojarzeń z alkoholem proszę :blink: ), to na allegro też raczej wiele nie wskórasz. Wogólę widzę, że na allegro mało kto się dokopuje do domen (nawet niezłych - chyba, że pojawią się informacje na tym forum), a jeśli jeszcze nie są w opcji promowanej, to przez 10 dni jest max.20-30 wejść na aukcję i przeważnie nikt nie licytuje. Domena nie jest zła, dam Ci 1 zł na początek na szczęście (zauważyłem, że niektórzy użytkownicy idą owczym pędem - z resztą nie tylko na allegro, w życiu również - gdy w jakiejś mojej aukcji była pierwsza oferta, to liczba odwedzin na takiej aukcji 3-4 krotnie wzrastała). Jaką ustawiłeś minimalną ? :)

S.F.

alpine5

Posted (edited)

Ja często sortuję allegro po ilości ofert, więc inni zapewne również tak robią :) To znacznie zwiększa ruch na aukcji... :blink:

Domena mi się podoba, nie puszczałbym tanio na allegro (zwłaszcza jesli jest opłacona jeszcze na kilka miesięcy) i próbował jednak wciąż pukać do tych firm. Ale skoro już wystawiłeś, to poinformuj owe firmy, że trwa licytacja domeny...

edit: och... mój 800 post :)

Edited by Jaca869