Jump to content

Recommended Posts

Posted

U mnie jak zawsze brak poważniejszego zainteresowania domenami... Jedyny + jaki ostatnio zaobserwowałem, to kliki po 0,30$ - 0,50 $ na NameDrive na końcówkach .com .net .org (co zapewne po kilku dniach i tak zameini się w 0,03$ - 0,05$) :blink:

Posted

Miałem np. ofertę w wysokości 1 000 EUR za biurowce.info, ale zainteresowany chyba nie chciał handlować i się spłoszył :blink:

Posted (edited)

Zapytań istotnie mniej niż w styczniu, ale sprzedaż ilościowo i jakościowo lepsza, a dopiero połowa miesiąca.

Edited by SELES
Posted

Dwie sprzedaże.

I zapytania o domenę "kibic.net" (Olimpiada?), w tym jedno od właściciela dużego serwisu społecznościowego. Po podaniu ceny, już nie powrócił i zupełnie nie wiem dlaczego ... :blink:

Posted (edited)

styczeń był słaby, ale luty w porządku

dopiąłem sprzedaże elektronarzędzia*pl i dowynajęcia*pl, na allegro poszły wysylki*pl - choć ta akurat tanio, jakieś ninje za grosze na lm :blink: było też trochę zapytań i ofert

Edited by Pan_Grzegorz
Posted
Dwie sprzedaże.

I zapytania o domenę "kibic.net" (Olimpiada?), w tym jedno od właściciela dużego serwisu społecznościowego. Po podaniu ceny, już nie powrócił i zupełnie nie wiem dlaczego ... :blink:

A u mnie ostatnio ruch. Tylko w tym tygodniu 5 zapytań i 1 transakcja.

Posted

No niestety jest kiepsko. Firmy uciekają w popłochu, nawet kiedy usłyszą kwoty nieprzekraczające 200zł ;-( Być może to przez ten śnieg, który tej zimy jest prawdziwą anomalią pogodową ;-)