kK 53 Report post Posted January 24, 2019 (edited) z grudnia ubiegłego roku i stycznia br.: robotforex.pl - 50, 250, 750, 1000 (oferta od jednego zainteresowanego) prettywomen.pl - 100, 500, 750 (ten sam zainteresowany) finansowydoradca.pl - 100 lokaty-bankowe.pl - 100, 250 (ten sam zainteresowany) omet.pl - 250, 500, 1000, 1600 (oferty od kilku zainteresowanych) Edited January 24, 2019 by kK Share this post Link to post Share on other sites
limo 62 Report post Posted January 24, 2019 (edited) 1 godzinę temu, zabaco napisał: Skądś się wziął ten opis na AM " W AfterMarket.pl co 30 minut składana jest oferta kupna domeny, a co 10 minut nowa oferta w aukcji. " Liczby wzięły się z loga: https://www.aftermarket.pl/market_events.php Oferty kupna domeny Kup Teraz są składane średnio co 30 minut, a więc w ciągu dnia średnio wychodzi 48 ofert Dane AM z ostatnich 5 dni wyglądają następująco Data Ilość Ofert 24-Sty 41 23-Sty 66 22-Sty 87 21-Sty 83 20-Sty 30 Te oferty dotyczyły 221 różnych domen i średnio ofert kup teraz per domena było: 1.4 Oferty kupna domeny na Akcji są składane średnio co 10 minut, a więc w ciągu dnia średnio wychodzi 144 ofert Dane AM z ostatnich 5 dni wyglądają następująco Data Ilość Ofert 24-Sty 163 23-Sty 147 22-Sty 138 21-Sty 214 20-Sty 115 Te oferty dotyczyły 336 różnych domen i średnio ofert w aukcji per domena było: 2.3 Edited January 24, 2019 by limo 1 Share this post Link to post Share on other sites
zabaco 1,339 Report post Posted January 24, 2019 Limo Ty tak zawsze wszystko na poważnie? Share this post Link to post Share on other sites
limo 62 Report post Posted January 24, 2019 11 minut temu, zabaco napisał: Limo Ty tak zawsze wszystko na poważnie? Takiego komplementu w tym roku jeszcze nie słyszałem. Dzieki! Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 12 godzin temu, Kangur napisał: A lovestory.pl jest chyba najbardziej pożądaną polską domena w niższym zakresie cenowym Faktem jest że ta domea cieszy się największym zainteresowaniem. Głównie z branży ślubnej ( organizacja wesel, fotografia, etc ). Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 16 godzin temu, zabaco napisał: Skądś się wziął ten opis na AM " W AfterMarket.pl co 30 minut składana jest oferta kupna domeny, a co 10 minut nowa oferta w aukcji. " Myślałem że jesteś nieco bardziej rozgarnięty. Jak znajdę czas to powklejam inne skany. A i dla Pana Jacka : Następnym razem będę robił skany wszystkich wiadomości, propozycji, i ofert dotyczących sprzedaży naszych domen. Może niektórych to zadowoli...Choć wątpię bo mają malkontetyzm we krwi... Edited January 25, 2019 by Bazyli Share this post Link to post Share on other sites
Kangur 1,649 Report post Posted January 25, 2019 11 minut temu, Bazyli napisał: Następnym razem ... Dzięki, ale naprawdę nie oczekuję skanów. Może wystarczy tylko rzadziej o niej pisać Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 14 minut temu, Kangur napisał: Dzięki, ale naprawdę nie oczekuję skanów. Może wystarczy tylko rzadziej o niej pisać To chyba wątek...Odrzucone oferty... Zatem musisz poradzić kupującym by ich nie skladali...Nie będzie ofert, nie będe pisał... 1 Share this post Link to post Share on other sites
przemowild 1,030 Report post Posted January 25, 2019 13 hours ago, Kangur said: A lovestory.pl jest chyba najbardziej pożądaną polską domena w niższym zakresie cenowym Nie wiem czemu ale mam po dzurki w nosie czytania o lovestory.pl i to nie tylko w tym temacie. Czuję dziwny przesyt. Zmęczenie materiału. Tak jakby historia miłosna zamieniła się w operę mydlaną. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 15 minut temu, przemowild napisał: Nie wiem czemu ale mam po dzurki w nosie czytania o lovestory.pl i to nie tylko w tym temacie. Czuję dziwny przesyt. Zmęczenie materiału. Tak jakby historia miłosna zamieniła się w operę mydlaną. Następny malkontent... Zdaje się że regulamin nie ogranicza ilości informacji o odrzuconych ofertach. Jeśli uważasz że jest inaczej to zapraszam do regulaminu. Bo njajwyraźniej nie przeczytałeś go dokładnie. A skoro mimo to czegoś nie rozumiesz to Ci wytluamczę iż ten wątek służy do przekazania informacji o KAŻDEJ ODRZUCONEJ OFERCIE... Czegoś dalej nie rozumiesz? Chętnie wytlumaczę bez prostackiej krytyki ktorą ty stosujesz.. Ja mam dość czytania Ciebie a zdarza mi się czytać... Edited January 25, 2019 by Bazyli Share this post Link to post Share on other sites
przemowild 1,030 Report post Posted January 25, 2019 4 minutes ago, Bazyli said: Następny malkontent... Zdaje się że regulamin nie ogranicza ilości informacji o odrzuconych ofertach. Jeśli uważasz że jest inaczej to zapraszam do regulaminu. Bo njajwyraźniej nie przeczytałeś go dokładnie. Ja mam dość czytania Ciebie a zdarza mi się czytać... Regulamin nie reguluje częstotliwości wpisów na temat jakiejś domeny, to reguluje zdrowy rozsądek. Niestety niektórym go brakuje i namolnie promują swoje domeny wciskając je gdzie się da, aż do znudzenia. Blaah..blah.. blah... lovestory to, lovestory tamto.. Share this post Link to post Share on other sites
szmiko 559 Report post Posted January 25, 2019 Czepiacie się Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 20 minut temu, przemowild napisał: Regulamin nie reguluje częstotliwości wpisów na temat jakiejś domeny, to reguluje zdrowy rozsądek. Niestety niektórym go brakuje i namolnie promują swoje domeny wciskając je gdzie się da, aż do znudzenia. Blaah..blah.. blah... lovestory to, lovestory tamto.. Najwyraźniej nadal czegoś nie rozumiesz... Informuje o odrzuconych ofertach na nasze domeny. Nie jest moją winą że akurat ta domena cieszy się najczęstszym zainteresowaniem potencjalnych kupujacych, nie tylko poprzez skladanie ofert ale również zapytania ( kilka miesięcznie ). Wbij sobie zatem do łba, że moją i tylko moją sprawą jest czy chce o tym informować czy nie, skoro robię to zgodnie z regulaminem tego forum. W związku z powyższym wszelkie swoje uwagi na ten temat zachowaj dla siebie. Edited January 25, 2019 by Bazyli 1 Share this post Link to post Share on other sites
przemowild 1,030 Report post Posted January 25, 2019 Chyba masz za mało 'love' w swoim 'story' bo miotasz się jak poparzony. Swoimi uwagami będę się dzielił jak mi się żywnie podoba a ty możesz co najwyżej stuknąć się w swój 'łeb' jak ci się one nie podobają Share this post Link to post Share on other sites
monty 167 Report post Posted January 25, 2019 (edited) forumowa wyszukiwarka mówi, że ta domena wystąpiła dopiero 59 razy w różnych tematach, nie przesadzajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edited January 25, 2019 by monty 2 6 Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 56 minut temu, monty napisał: forumowa wyszukiwarka mówi, że ta domena wystąpiła dopiero 59 razy w różnych tematach, nie przesadzajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak już się bawisz w takie dane to powinieneś je poszerzyć o informacje : w jakim przedziale czasowym ,w jakich wątkach i przez kogo. Bo na te 59 razy złożyły się nie tylko moje posty... Edited January 25, 2019 by Bazyli 1 Share this post Link to post Share on other sites
apze 1,065 Report post Posted January 25, 2019 Panowie, nie ma tutaj limitów. 2 Share this post Link to post Share on other sites
keyword 486 Report post Posted January 25, 2019 W ostatnich 12 miesiącach najwięcej ofert i co za tym idzie odrzuceń wygenerowały u mnie: konopie*pl, ganja*pl i marycha*pl. Nawet na marichuana/canabis/kanabis przychodzą jakieś oferty. Z love i milionerami nie mam nic. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kangur 1,649 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 1 godzinę temu, Bazyli napisał: .. te 59 razy złożyły się nie tylko moje posty... Nie bój się - policzą tylko te Twoje Dawniej człowiek wchodził i sprawdzał, czy ktoś coś nie chce kupić, a teraz wchodzi się, by sprawdzić co tam z love story ? Edited January 25, 2019 by Kangur 2 Share this post Link to post Share on other sites
przemowild 1,030 Report post Posted January 25, 2019 (edited) Może by tak Bazylemu wydzielić osobny temat: "Oferty na moją LoveStory.pl ( Love-Story.pl też mam )" aby tam mógł z księgową dokładnością i skrupulatnością dokumentować KAŻDĄ ofertę (bo przecież, regulamin nie zabrania a świat musi wiedzieć o każdej). Miłośnicy tematu będą mogli subskrybować sobie ten kanał bo zapewne wiele osób będzie śledzić taki wątek z zapartym tchem... ( w poprzednim odcinku: Bazyli dostał kolejną ofertę na LoveStory .pl, przyjmie ją czy odrzuci? Dowiecie się zaraz po reklamach...) Edited January 25, 2019 by przemowild 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,451 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 45 minut temu, Kangur napisał: Nie bój się - policzą tylko te Twoje Dawniej człowiek wchodził i sprawdzał, czy ktoś coś nie chce kupić, a teraz wchodzi się, by sprawdzić co tam z love story ? Zajmij się swoim życiem i swoimi domenami. To jest moja i tylko moja sprawa ile razy piszę o odrzuconych ofertach. Jeśli jeszcze tego nie pojąleś, czas najwyższy to zrobić. Jest to moja ostatnia wypowiedź na ten temat z mojej strony. Tak że możecie się swobodnie produkować dalej ale już bez mojego udziału w tej jakże owocnej i wiele wnoszącej "dyskusji". Edited January 25, 2019 by Bazyli 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kangur 1,649 Report post Posted January 25, 2019 (edited) 3 godziny temu, Bazyli napisał: Zajmij się swoim życiem i swoimi domenami. Spróbuję, choć czuję, że Ty mi tego nie ułatwisz Ale może jednak napiszesz nam jeszcze dlaczego o każdej ofercie na tą domenę informujesz publiczność ? To jakieś zaklęcia czy gra jakaś? Edited January 25, 2019 by Kangur Share this post Link to post Share on other sites
Guest Lateralus Report post Posted January 25, 2019 3 godziny temu, Bazyli napisał: Zajmij się swoim życiem i swoimi domenami. To jest moja i tylko moja sprawa ile razy piszę o odrzuconych ofertach. Jeśli jeszcze tego nie pojąleś, czas najwyższy to zrobić. To jest jego i tylko jego sprawa ile razy będzie pisać na publicznym forum o Twoich postach z odrzuconymi ofertami. Jeśli jeszcze tego nie pojąleś, czas najwyższy to zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
CzarnyElo 355 Report post Posted January 25, 2019 (edited) Bazyli minęło już 8h, czy była kolejna oferta na LoveStory.pl? PS. Kiedyś zamęczał Eliksirem, chociaż to przynajmniej była fajna domena w przeciwieństwie do mocnego średniaka jakim jest promowana na siłę LoveStory Edited January 25, 2019 by CzarnyElo Share this post Link to post Share on other sites
szogun 633 Report post Posted January 25, 2019 Pewnie Bazyli czeka na konkretną ofertę, w stylu porządnego love story A takie "ochłapy" pieniężne z marszu odrzuca. A tak już koleżeńską radą, może warto @Bazyli ich poinformować: http://lovestory.waw.pl/contacts/ że w posiadaniu poczty biuro@lovestory.pl to nie są. 1 Share this post Link to post Share on other sites