apze 1,060 Report post Posted March 31, 2010 Jak w temacie, kto zacznie ? Share this post Link to post Share on other sites
Jachu19 0 Report post Posted March 31, 2010 To ja mogę zacząć Ekskluzywnabizuteria.pl poszła na allegro za 300zł... nie jestem zadowolony bo to była cena minimalna a znalazł się tylko jeden licytujący :/ Jeszcze po opłaceni aukcji i vat-u to niewiele zarobiłem Share this post Link to post Share on other sites
kulas 26 Report post Posted March 31, 2010 Zaczynam aleurwal.pl + aleurwał.pl - 550 PLN Wziąłem tyle ile chciałem. Wcześniej na allegro poszła za 61 PLN. Kupujący przeprosił, opłacił prowizję ale nie wziął ;-) Share this post Link to post Share on other sites
alpine5 178 Report post Posted March 31, 2010 (edited) Ja mogę zacząć, choć to co napiszę bardziej by się nadawało do tematu "Pożal się" Posredniczka.pl - 99 pln, sprzedana na allegro, trochę byłem załamany, już mi przeszło. Zaliczyła ponad 500 wejść na parkingu od maja 2009 i zarobiła 23,5 USD Sebastian alpine5 edit: nawet zacząć porządnie nie potrafię, myślałem, że będę pierwszy Edited March 31, 2010 by alpine5 Share this post Link to post Share on other sites
Bazyli 1,429 Report post Posted March 31, 2010 odludek.pl wywaliłem ją z przechwycenia a mimo to jakimś sposobem weszła i poszła za 120 zł. Klient sam się zgłosił... Share this post Link to post Share on other sites
SWAGGER 0 Report post Posted March 31, 2010 wydaje mi się że to specjalny wątek dla sprzedaży poniżej 1000 PLN, a nie historii z przeszłości (dalekiej lub nie) Share this post Link to post Share on other sites
kulas 26 Report post Posted March 31, 2010 wydaje mi się że to specjalny wątek dla sprzedaży poniżej 1000 PLN, a nie historii z przeszłości (dalekiej lub nie) A ja uważam, że informacje takie jak forma sprzedaży, czy klient zgłosił się sam, czy to my proponowaliśmy domenę powinny być wymogiem. Ewentualnie dobrze jeszcze jest napisać jak przebiegały negocjacje. Share this post Link to post Share on other sites
SWAGGER 0 Report post Posted March 31, 2010 A ja uważam, że informacje takie jak forma sprzedaży, czy klient zgłosił się sam, czy to my proponowaliśmy domenę powinny być wymogiem. dokładnie, krótki i sensowny post typu nazwadomeny.pl miejsce/rodzaj sprzedaży kwota sprzedaży zwrot inwestycji(?) - czy poniosło mnie? Share this post Link to post Share on other sites
degone 17 Report post Posted March 31, 2010 golf247.net przez sedo - 200$ rok temu miałem ofertę na 200$, dałem kontrofertę na 400$ i słuch po oferencie zaginął w tym roku znów dostałem ofertę na 200$ więc wystawiłem aukcję, nikt nie licytował więc poszła za 200$ Jak się później okazało jakieś pole golfowe z Anglii kupiło ;-) pzdr d Share this post Link to post Share on other sites
martinipolka 86 Report post Posted March 31, 2010 online-bilety.pl 500pln Pieniażki na koncie,co dziwne mimo moich maili i zapłaty dokonanej przez kupującego jak narazie klient nie wyraża checi przeniesienia domeny na swoje konto:) milczy poprostu.. INFO:Klient zgłosił się sam (wisiała na FM:) ) Sprzedaż - Allegro Negocjacje - 1 dzień Share this post Link to post Share on other sites
PPP 0 Report post Posted March 31, 2010 To powinno być subforum a nie temat, bo teraz wszystko się będzie mieszać z pytaniami i gratulacjami... Share this post Link to post Share on other sites
513581 53 Report post Posted March 31, 2010 To powinno być subforum a nie temat, bo teraz wszystko się będzie mieszać z pytaniami i gratulacjami... To niech sie miesza, czy to zle? Wystarczy zacytowac jaka domene sie gratuluje i po problemie Share this post Link to post Share on other sites
siadaj 0 Report post Posted March 31, 2010 Na początek chciałbym pogratulować pomysłu na temat dzisiaj pracownia-psychologiczna.pl poszła za 100 zł przez giełdę na AM Share this post Link to post Share on other sites
bdudzik 89 Report post Posted March 31, 2010 To niech sie miesza, czy to zle? Wystarczy zacytowac jaka domene sie gratuluje i po problemie Też jestem za subforum - jeszcze paredziesiąt sprzedaży i będzie burdel Share this post Link to post Share on other sites
Jachu19 0 Report post Posted March 31, 2010 Dokładnie, szczególnie ze większość postów jest nie na temat, a na subforum by się wchodziło i byłaby lista tematów (jednoznaczne z lista sprzedanych domen) i która by mnie interesowała to bym sobie wchodził, a jak nie to bym tylko szybciutko przeglądał listę bez zbędnych postów z gratulacjami itp. (tylko musiałyby być domeny w temacie z cenami żeby to funkcjonowało) Share this post Link to post Share on other sites
domainer 285 Report post Posted April 2, 2010 (edited) Troszkę chyba już się zaczyna robić bałagan. Edited April 2, 2010 by domainer Share this post Link to post Share on other sites
xtr 3 Report post Posted April 2, 2010 Troszkę chyba już się zaczyna robić bałagan. Moim zdaniem jest dobrze. Łapiemy się w Zobaczcie tą aukcję lub Opcje to czemu tutaj się nie da? Share this post Link to post Share on other sites
Andro 152 Report post Posted April 2, 2010 może dzięki temu, ze nie będą zakładane tematy poniżej pewnej kwoty, wartość domen nie będzie zaniżana, Share this post Link to post Share on other sites
Perseusz 8 Report post Posted April 3, 2010 Argonaut.pl za 750,- Share this post Link to post Share on other sites
hardkorus 0 Report post Posted April 6, 2010 wedrujemy.pl 244 zł gielda domen - nazwa.pl data: 2.04.2010 Share this post Link to post Share on other sites
Burczymucha 0 Report post Posted April 7, 2010 Pierwsze koty za płoty Ostatnio sprzedałam domenę rzucamy-palenie.pl za 20 PLN. Cena nie powala, ale to moja pierwsza sprzedaż Share this post Link to post Share on other sites
budzyn 11 Report post Posted April 7, 2010 pierwsza moja sprzedaż: ekwiatki pl za 500 zł cóż.. nie dużo, ale potrzebowałem pieniędzy:) Share this post Link to post Share on other sites
arcchie 4 Report post Posted April 8, 2010 MebleiWnetrza.pl wraz z IDN-em po 10 dniach od transakcji w końcu została przetransferowana do nowego właściciela:) Cena końcowa - 915 PLN (750+VAT) Share this post Link to post Share on other sites
rok1978 68 Report post Posted April 8, 2010 postanowiłem, że wrzucę tu jedną ze swoich wstydliwych sprzedaży. Miesiąc temu balerinki*pl przez formularz kontaktowy w domeny.tv: 550zł netto ;/ Share this post Link to post Share on other sites
mdi 31 Report post Posted April 8, 2010 (edited) A ja tu podam swoją pierwszą w życiu sprzedaż domeny (może warto dodać też pozycję: "Temat w którym opisujemy swoją pierwszą w życiu sprzedaż domeny") Czas: Lipiec 2006 Domena: moto-gielda.com.pl Kwota: 250 zł brutto Niezła ale do tej pory przez kogoś wykorzystywana. Klient sam się zgłosił, nie pamiętam czy on czy ja zaproponowałem taką kwotę, miałem wtedy już na "stanie" kilkadziesiąt domen więc ta była kompletnie niepotrzebna Edited April 8, 2010 by mdi Share this post Link to post Share on other sites