Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

CudownySlub*pl

CudownyŚlub*pl

Jeszcze nie zdecydowałem, czy sprzedać czy zagospodarować samemu. Mam zapytania o tę domenę.

Proszę o opinie i wycenę dla KK.

Z góry dziękuję.

Edited by Chemical
Posted

Domena jest kiepska, ale rynek ślubny jest tak przeorany, że nawet za coś takiego warto krzyczeć 1500zł. Na drodze negocjacji nie schodziłby poniżej 600zł.

Posted
CudownySlub*pl

CudownyŚlub*pl

Jeszcze nie zdecydowałem, czy sprzedać czy zagospodarować samemu. Mam zapytania o tę domenę.

Proszę o opinie i wycenę dla KK.

Z góry dziękuję.

Jak będziesz wysyłał mailing, to przy okazji zaproponuj #TurystykaSlubna.pl + IDN - 20% dla Ciebie ;)

A na poważnie to zgodzę się z przedmówcą - lepsze domeny przebrane, ale czy uda się znaleźć zainteresowanego, to inna bajka.

Posted

Dzięki. Zgadzam się, domena szału nie robi, ale trzymam ją właśnie dlatego, że ten rynek jest przeorany. Na rynku wtórnym rzadko trafiają się perełki. Jest masa domen precyzujących: samochody, zaproszenia, prezenty ...naSlub.pl, ...doSlubu.pl ...naWesele.pl itd itp. Brakuje tych bardziej uniwersalnych.

Dałem do wyceny, bo już byli pytający KK.

Posted

Zgadzam się z przedmówcami- rynek jest przeorany jeżeli chodzi o domeny ślubne i to jest szansa dla Twojego kompletu domen. Może nie są jakieś super, ale mogą znaleźć klienta końcowego, który przypadkiem się na nią natknie ;)

# BioreSlub*pl

# BioręŚlub*pl

# OzdobyWeselne*pl

# DekoracjaSlubna*pl

Posted

ciezko bedzie sprzedac za dobry hajs...

mam MagicznySlub dot pl i kurna w ciągu roku 4-5 zapytań, najwięcej udało się wyciągnąć 300zl.. branża przeorana, ale w branży same żydy