Jump to content

Recommended Posts

Guest Michal
Posted
No to udało mi się załapać na stronę główną :)

Strona główna na CenyDomen.pl zaczyna się dopiero od 1 001 PLN :)

Ale załapałeś się na pierwsze miejsce dzisiejszych sprzedaży :)

http://cenydomen.pl/dzisiaj

Posted
Strona główna na Ceny'Domen'pl zaczyna się dopiero od 1 001 PLN :)

Ale załapałeś się na pierwsze miejsce dzisiejszych sprzedaży :)

Czy ja wiem, czy na 1 powinien być... :)

Posted
Gratuluję, chociaż również pierwszy raz spotykam się z takim określeniem jak "szafy przesuwane".

Panie Grzegorzu chodzi o szafy przesuwne, no ale sens jest zachowany, bo każdy średnio silny mężczyzna potrafi sam przesunąć szafę :)

Fajna sprzedaż. Gratulacje.

Posted
Panie Grzegorzu chodzi o szafy przesuwne, no ale sens jest zachowany, bo każdy średnio silny mężczyzna potrafi sam przesunąć szafę :)

Fajna sprzedaż. Gratulacje.

Ale wstydu sobie narobiłem :) , to ja już nic nie mówię.

Posted

Gratuluję, wg mnie cena odpowiednia. Sam sprzedałbym w tej cenie.

PS: Może fraza nie jest aż za dobra po polsku (nie wiem, Wy jesteście ekspertami :)), ale ilość wyników w G plus ilość reklam Adwords pokazuje, że w tej branże jest kasa...

Guest Michal
Posted
Warto wrócić uwadze na to, że na http://www.cenydomen.pl jest bałagan - bo nie wiadomo, czy to cena netto czy brutto.

Nie da się niczego z tym zrobić, często jest niemożliwe dowiedzieć się, czy to kwota netto, czy brutto. Dlatego jest publikowana kwota zapłacona przez kupującego. Tak samo postępują wszystkie inne serwisy publikujące ceny domen. Sytuacja jest też spowodowana przez nieprecyzyjne publikacje sprzedaży:

No to dodam, że poszła za 1000zł netto (1220zł brutto) :)

Żeby nie było :)

Posted
bardzo fajna cena. zauważyłem, że ostatnio bardzo ładnie schodzą domeny meblarskie

oby to był trend wznoszący;)

MebleDekoracyjne *pl

MebleCentrum *pl

• 4 weeks later...
Posted (edited)

SzafyPrzesuwane.pl ....została sprzedana miesiąc temu, ale mi ostatnio udało się tą domenę zarezerwować :-), na razie nie rejestruję, ponieważ obawiam się ewentualnej straty kosztów rejestracji...nie wiem jak to wytłumaczyć,...może ma ktoś jakiś pomysł ???

Pzrepraszam pomyłka :-)....SzafyPrzesuwne.pl...została sprzedana :-)...a ja mam przesuwane.

Edited by Robert