Jump to content

Kupię tanio (taniutko) a najchętniej wymienię domeny na laptopa

Recommended Posts

Posted (edited)
DESIGNER może chcesz zamienić tego netbooka na mininotebook.pl ? :P

Niby to samo, a domena poręczniejsza...

Nigdzie po sklepach jak i w markecie " nie dla idiotów" nie widziałem komputera o takiej nazwie :P

Oj, netbook to chyba maleństwo jest prawda? Wiesz, myślę o czymś ciut większym, więc netbook odpada.

8,9 cala matryca . Intel Atom 1,6 ghz , 1 gb ramu , 80gb dysk + windows xp he na ukrytej partycji ;)

Kwestia przyzwyczajenia ;) . Ja na nim i serfuje , słucham muzyki , oglądam filmy

Edited by DESiGNER
Posted (edited)
Nigdzie po sklepach jak i w markecie " nie dla idiotów" nie widziałem komputera o takiej nazwie ;)

Hmm... dziwne wydawało mi się, że nazwa dość popularna. Ale może to dlatego, że nie chodzie po sklepach tylko google i te sprawy ;)

Może ktoś inny się skusi bo laptop mi tez by się przydał

Edited by Jachu19
Posted (edited)

To skoro jest tutaj temat nabycia komputera mam na sprzedaż 2 komputery lub wymienię na laptopa

Stacjonarny

Core 2 Duo e4500 ( 2 x 2.2 ghz ) , Płyta Gigabyte P31-DS3L . 4 gb ramu DDR2 800mhz . Geforce 8600 GT 256 MB , Dysk 250GB Seagate , Nagrywarka DVD ASUS , Monitor 19 cali Panoramiczny Gateway + Windows XP HE Box OEM + ( masa pudełek od nich )

+ wspomniany netbook

Acer One Intel Atom 1,6 , 1 GB ram , 80 GB dysk + rok gwarancji od producenta

Edited by DESiGNER
Posted
To skoro jest tutaj temat nabycie mam na sprzedaż 2 komputery lub wymienię na laptopa

Stacjonarny

Core 2 Duo e4500 ( 2 x 2.2 ghz ) , Płyta Gigabyte P31-DS3L . 4 gb ramu DDR2 800mhz . Geforce 8600 GT 256 MB , Dysk 250GB Seagate , Nagrywarka DVD ASUS , Monitor 19 cali Panoramiczny Gateway + Windows XP HE Box OEM + ( masa pudełek od nich )

+ wspomniany netbook

Acer One Intel Atom 1,6 , 1 GB ram , 80 GB dysk + rok gwarancji od producenta

Tylko sprzedaż lub wymiana na laptopa czy np. ew. na domeny (i jakie ;))?

Posted

.. a wiele kolega za to chce? (bez monitora)

Posted
Netbook to świetna sprawa.

Warto sobie sprawić coś takiego ;)

Potwierdzam. Też mam Acera. Ostatnio w promocji w którymś z marketów RTV był bodajże za 900 zł ! Około rok temu dałem za niego 1600 ;)