Jump to content

Ponownie co wyceny kosztorys.eu

Recommended Posts

Posted

Witam

Ponownie pytam o wycenę domeny kosztorys.eu jak teraz przedstawia się jej wartość ?

Wszelkie komentarze mile widziane ;)

• 2 weeks later...
Posted
Na mnie domena nie robi żadnego większego wrażenia.

zajęte:

kosztorys.pl

kosztorys.com.pl

kosztorys.com

kosztorys.net

kosztorys.info

560,000 wyników w Google

domeny dwuczłonowe ze słowem kosztorys np. w końcówce .pl na giełdach internetowych znajdują się w przedziale xxx - x xxx zł

Firmy sprzedające oprogramowanie funkcjonują już nawet pod regionalnymi domenami.

programy do kosztorysowania np. w budownictwie klasują sie w cenach od 500zł do nawet 30 000zł

Posted

jak ktoś kupi kosztorys.com bo z oczywistych powodów wiadomo że jest lepsza to wtedy może sprzedasz i swoją. Sądziłem że więcej wyników w google będzie :/

Posted
jak ktoś kupi kosztorys.com bo z oczywistych powodów wiadomo że jest lepsza to wtedy może sprzedasz i swoją. Sądziłem że więcej wyników w google będzie :/

Wizualnie muszę przyznać że lepiej tu pasuje końcówka .eu

Posted

Myślę,że nie potrzebujesz opinii i wyceny bo doskonale wiesz jak domena jest dobra i ile możesz z niej wyciągnąć.

Posted
Myślę,że nie potrzebujesz opinii i wyceny bo doskonale wiesz jak domena jest dobra i ile możesz z niej wyciągnąć.

To ja wiem że domena jest dobra, tylko nie wiem ile wołać $$ ;)

Posted

zdecydowanie lepszą jest com, zresztą wartość com też jest znacznie większa przy tego typu keywordzie.

wyceniał bym na średnie xxx przy dobrych wiatrach.