Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, chciałbym poprosić Was o wycenę domeny imma.pl

Dużo się ostatnio w tej dyscyplinie dzieje, więc ciekawy jestem ile jest warta ;)

Dobra na sklep, forum...

Edited by Michał
Posted

internet mma ;) zrob strone na ktorej mozesz pobić Pudziana online ;) - tam gdzie Pudzian tam oglądalność ! a poważnie to nie widzę zastosowania - ale pewnie się mylę ;)

Słoń

Posted

mi też to na pierwszy rzut oka nic nie mówi.

Szczerze mówiąc i emma i imma jakoś tu nie pasuje.

Moim zdaniem bez serwisu jest niewiele warta.

Posted (edited)

Może zająć się jej dewelopingiem....

Dla mnie nie jest ona najgorsza ;)

Zwłaszcza, ze z keywordu mma zostało only mma.biz.pl ;)

Keyword emma zajęty z racji podobieństwa do imienia.

Zauważyłem również, że ktoś dzisiaj (2010.05.27 00:33:18) zarezerwował imma.com.pl ;)

Może to dobry znak....

Dalsze opinie mile widziane

Edited by Michał
Posted

Jak dla mnie 0 zł.

Dla mnie nie jest ona najgorsza smile.gif

Zwłaszcza, ze z keywordu mma zostało tylko mma.biz.pl smile.gif

Keyword emma zajęty z racji podobieństwa do imienia.

Zauważyłem również, że ktoś dzisiaj (2010.05.27 00:33:18) zarezerwował imma.com.pl smile.gif

Może to dobry znak....

Twoje argumenty mnie nie przekonują. Ta rezerwacja wiosny nie czyni.

Posted
za bardzo ten przedrostek "i" się łączy z frazą mma

Pomijam marketingową wartość słowa kluczowego, moim zdaniem niezbyt dużą - to jednak dziedzina sportu (kibice to nie jest "dochodowy" target), a nie branża IT, czy medycyna.

W takich sytuacjach jedynym wyjściem jest jakieś wyróżnienie przedrostka, albo myślnik (tutaj "i-mma" byłoby lepsze od "imma") albo czytelne wyróżnienie graficzne, coś w stylu:

imma

Posted
Pomijam marketingową wartość słowa kluczowego, moim zdaniem niezbyt dużą - to jednak dziedzina sportu (kibice to nie jest "dochodowy" target), a nie branża IT, czy medycyna.

W takich sytuacjach jedynym wyjściem jest jakieś wyróżnienie przedrostka, albo myślnik (tutaj "i-mma" byłoby lepsze od "imma") albo czytelne wyróżnienie graficzne, coś w stylu:

imma

Wiem, że nie jest to chwytliwy target. Pewien gościu chce zrobić pod nią serwis i forum o mma.

Guest radse
Posted

Myślę, że coś będzie można z niej wyciągnąć ale nie wróżę dużej sprzedaży. Szansą dla domeny będzie dalszy rozwój sportu, ale kto wie jak to się wszystko dalej potoczy, ponieważ duża część publiczności skupiona jest wokół Mariusza Pudzianowskiego, którego przyszłość w tym sporcie stanęła pod dużym znakiem zapytania. Życzę sukcesu!

radek

#e-mma.pl

#mmaFight.pl