Jump to content

krysztalowa.pl i kilka innych..

visser

Recommended Posts

krysztalowa.pl bardzo mnie podnieca ta nazwa ;-) :P

siatka.net.pl no niby kiłord ale końcówka ;)

rewident.biz.pl jakieś nadzieje mam na KK

bilans-energetyczny.pl regnięta pod wpływem impulsu

protetica.pl sam nie wiem czemu nalezy do mnie...........

roman.org.pl to jest taki ROMAN ORGanizator :P

wakacjenadmorzem.biz.pl wiem wiem.....

co myślicie??

Edited by visser

Myślę, że jedna średniej jakości domena .pl przechwycona u łapaczy za powiedzmy te 70zł, które wydałeś na rejestrację powyższych nazw, dałaby jednak więcej pożytku niż te wszystkie domeny z Twoejgo postu. Nie mam może zbyt dużego doświadczenia jeszcze, ale wiem już, że biz.pl nie ma sensu rejestrować, org.pl i net.pl tylko z naprawdę dobrymi, chodliwymi, komercyjnymi słowami. Powodzenia.

a skocz tam do nich zapytaj czy domeny nie potrza??zyski dzielimy fifty fifty...........ja 90% ty reszte ;)

Bede dobrym kolega i dam Ci cynk gratis - pofatyguj sie sam, jesli chcesz ;-)

[link]

Najwyzej jak sprzedasz, to w recepcji przekaz, ze mi piwo wisisz ;-)

spoko.....browar zimny na miejscu raz ;)

To daj znac o tym piwie, kiedy mam sie zglosic na konsumcje, bo ostatni raz bylem w tej restauracji jakies 15 lat temu ;-)

A IDN czeka w rezerwacji......ale to nie ja.

Bo to taki juz zwyczaj, ze zanim sie pochwalisz domena na di, to porezerwuj sobie IDN-y ;-) Tu masa hien, ktore zeruja na tego typu padline ;-)

Edited by empireus

To daj znac o tym piwie, kiedy mam sie zglosic na konsumcje, bo ostatni raz bylem w tej restauracji jakies 15 lat temu ;-)

Bo to taki juz zwyczaj, ze zanim sie pochwalisz domena na di, to porezerwuj sobie IDN-y ;-) Tu masa hien, ktore zeruja na tego typu padline ;-)

he4he a tu bylo zupelnie na opak ;) na PPD byla nIDN do porwania za 18zeta,no to sprawdzilem jakie inne wolne no i patrze sobie a tu IDN w rezerwacji :P