Jump to content

sprzedajny.pl i sprzedajne.pl

palenie

Recommended Posts

nie widzisz żadnego zastosowania bo ogranicza cie własna wyobraźnia..

Napisz pełnym zdaniem, a nie nabijasz sobie posty :)

Nie warto się obrażać na cały świat tylko dlatego że komuś się nie podobają 2 twoje domeny ;) Poprosiłeś o opinie i ją dostałeś :)

Pozdrawiam

Edited by Sebastianwpns

Napisz pełnym zdaniem, a nie nabijasz sobie posty :)

Zapytałeś się czy coś warta ? Odpowiedziałem Ci: 0 zł .Co mam Ci napisać ? Domena jest słaba i co najwyżej możesz postawić pod nią burdel online jak Ci się bedzie chciało .Teraz moja wypowiedź Cię zadowoliła ?Poza tym przestań strzelać foszki tylko dlatego,że komuś nie spodobała się Twoja domena.

ps. Tak dla Twojej wiadomości z tego co pamiętam posty w tym dziale nie są nabijane.

Edited by plachcik

Ja, moim skromnym zdaniem, uważam, że domeny które przedstawiłeś są warte 0 Polskich Nowych Złotych. Uważam również, że domeny były wolne nie dlatego, że nikt ich nie zauważył tylko dlatego, że pozostali też je tak wyceniają.

Mam nadzieje, że wystarczająco pełnym zdaniem się wypowiedziałem :)

Nie warto się obrażać na cały świat tylko dlatego że komuś się nie podobają 2 twoje domeny :) Poprosiłeś o opinie i ją dostałeś :)

Pozdrawiam

Nie wiem, skąd takie stwierdzenie że się obraziłem wręcz przeciwnie .

Zapytałeś się czy coś warta ? Odpowiedziałem Ci: 0 zł .Co mam Ci napisać ? Domena jest słaba i co najwyżej możesz postawić pod nią burdel online jak Ci się bedzie chciało .Teraz moja wypowiedź Cię zadowoliła ?

ps. Tak dla Twojej wiadomości z tego co pamiętam posty w tym dziale nie są nabijane.

OK nie mam do ciebie żadnych pretensji, nie bierz wszystkiego do siebie.