Jump to content

Adrian.net.pl, MojeAntyki.pl

aszbks

Recommended Posts

Wróże duży sukces dla MojeAntyki.pl. Piękna domena! Myślę, że ponad 10tys.

Szczerzę wątpię, wg mnie jest to wycena z "wyssana z brudnego palca" - cytując klasyka J.Kaczyńskiego.

Domena zarejestrowana wczoraj. Gdyby była warta te 10 tys. to pierwsza rejestracja odbyłaby się gdzieś między 2000-2004 rokiem. Aż tak super w tym biznesie nie jest.

Edited by polo333

Szczerzę wątpię, wg mnie jest to wycena z "wyssana z brudnego palca" - cytując klasyka J.Kaczyńskiego.

Domena zarejestrowana wczoraj. Gdyby była warta te 10 tys. to pierwsza rejestracja odbyłaby się gdzieś między 2000-2004 rokiem. Aż tak super w tym biznesie nie jest.

Dokładnie ;) A co do Adrian.net.pl to moim zdaniem głównie imiona w końcówce .pl są coś warte... Jak chcesz mam na FM Władysława.pl , Zenona.pl Łazarz.pl i Lechosław.pl ;)

Pozdrawiam

"Domena zarejestrowana wczoraj. Gdyby była warta te 10 tys. to pierwsza rejestracja odbyłaby się gdzieś między 2000-2004 rokiem. Aż tak super w tym biznesie nie jest. "

Tutaj niestety nie masz racji. Domena została przechwycona w serwisie dropped. Sam nie wiem, dlaczego tak, a nie inaczej przedstawiają się dane WHOIS dla domeny.

Co do Adrian.net.pl

Pamiętajmy, że Adrian.pl, Adrian.com.pl (jak się nie mylę) są zajęte przez firmę zajmującą się produkcją rajstop i nie są to domeny na spredaż. Adrian.net.pl, to jedna z logicznych alternatyw. Poza tym to moje imię, więc jakiś sentyment do niej jest ;)

MojeAntyki - niezła, wyceny się nie podejmę (nie podejrzewałbym jednak absolutnie kwoty 10k PLN).

Jeśli chodzi o imiona w egzotycznych końcówkach, to zarejstrowałem dla syna Igor*net*pl niedawno (miałem kilka podejść do tego), nie sądzę, żeby dało się jednak na tym zarobić...

Sebastian

alpine5