Jump to content

gladkaskora*pl

plachcik

Recommended Posts

Witam

Dostałem dzisiaj zapytanie od czołowej firmy kosmetycznej znanej na całej świecie dotyczące ceny domeny gladkaskora.pl

Zapytanie otrzymałem ze Stanów od polskiego przedstawiciela firmy.

Mam nadzieję,że pomożecie w wycenie domeny .

z góry dzięki za sugestie

pozdrawiam

PP

Edited by plachcik

Wyciskaj wypryski ze skóry by była gładka a później siedź i płacz, że jednak trzeba był zaproponować max. niższe xx xxx i nie żałować :P

Z jednej strony zdaję sobie sprawę,że ta firma do biednych nie należy ;).Z drugiej strony nie oszukuję się i wiem,że domena topową nie jest.Na pewno fajna na kampanię reklamową produktu.

Dzięki Panowie za dotychczasowe opinie .

Edited by plachcik

Z jednej strony zdaję sobie sprawę,że ta firma do biednych nie należy ;).Z drugiej strony nie oszukuję się i wiem,że domena topowa nie jest.Na pewno fajna na kampanię reklamową produktu.

Dzięki Panowie za dotychczasowe opinie .

Ja bym tanio gładkiej skóry nie sprzedał :-) Możesz się spytać Mariusza :-) Z $5k powinni być zadowoleni bo to będzie ich najmniejszy wydatek w kampani reklamowej :-)

Wyciskaj ile się da ;)

Lepiej nie wyciskać, bo po czymś takim skóra może nie być już gładka :P

Fajnie jak się trafia coś takiego i to się może tyczyć właściwie każdej domeny. Dlatego rejestrując domenę, gratis dostajemy do niej gęsią skórkę.

Co do oferty, to ja bym pomyślał nad 2k-3k euro plus gratis IDN.

Ja bym tanio gładkiej skóry nie sprzedał :-) Możesz się spytać Mariusza :-) Z $5k powinni być zadowoleni bo to będzie ich najmniejszy wydatek w kampani reklamowej :-)

Może mają w planie Mariusza wziąść do reklamy,ale tu bardziej by pasowała prawienienaruszonaskora.pl po walce z Butterbeanem ;)

Zastanawia mnie dlaczego nie zarejestrowali 'z palca' np. ladnaskora.pl , która jeszcze dzisiaj była wolna ? :rolleyes:

Ładna nie jest wystarczająco wymowna. Dużo lepiej brzmi zadbana, gładka itd. Szczególnie jeśli chodzi o branżę kosmetyczną.

Edit: Nawiasem mówiąc zadbanacera prawie we wszystkich końcówkach jest wolna. Pozwoliłem sobie zarezerwować PLkę :rolleyes:

Edited by Lukaz