Jump to content

oddam domeny z nazwiskami [30 sztuk]

administrator

Recommended Posts

Nie wiem dlaczego, ale wejście na tą aukcję kończy się dla mnie ekranem logowania - mimo, że jestem już zalogowany (widzę saldo konta np.) - inne aukcje działają ok.

Też tak miałem. Dwa razy.

Ale jak wejdziesz z paska adresu lub ulubionych to się okazuje że jednak jesteś zalogowany.

Moje przeoczenie, przepraszam. Aukcja będzie dostępna z powyższego adresu od dziś godziny 23:00 (oczekuje na wystawienie)

Sorki jeszcze raz.

To nie o to chodzi. Wystawiłeś ją jako aukcję prywatną - stąd ekran logowania. Już dawno prosiłem, żeby zmienić ten ekran logowania na stosowną informację ale jak widać są ważniejsze sprawy do zrobienia w AM.

To nie o to chodzi. Wystawiłeś ją jako aukcję prywatną - stąd ekran logowania. Już dawno prosiłem, żeby zmienić ten ekran logowania na stosowną informację ale jak widać są ważniejsze sprawy do zrobienia w AM.

Racja i fakt, mało komfortowe - sądziłem że z aukcją prywatną chodzi tylko i wyłącznie o licytację.

Tak więc domeny na sprzedaż:

beczek.pl, bialon.pl, bienko.pl, blicharz.pl, budna.pl, ciechanowicz.pl, cieslewicz.pl, dalek.pl, fraczyk.pl, grobelna.pl, jaszczyk.pl, kulaga.pl, lakoma.pl, lakomiec.pl, lyszczarz.pl, malysa.pl, malyska.pl, michon.pl, naskret.pl, pecak.pl, pietak.pl, pochec.pl, przepiora.pl, roslaniec.pl, skonieczna.pl, swierc.pl, switek.pl, szczepankiewicz.pl, wojdylo.pl, wolyniec.pl

Cena wywoławcza: 360 PLN

Koniec aukcji: sobota 22 wrzesnia godzina 23:00

Jeśli ktoś zainteresowany pisać na priv loginy.