Jump to content

KonfrontacjaSztukWalki.pl

szymek

Recommended Posts

jakby sie uparli to by tą juz mieli i może ksw.pl tez, ale skoro wystartowali juz z konfrontacja.com...

bo nie sadze zeby wybulili na ksw.com

Tą domenę mieliby gdyby chcieli nawet teraz bo możnaby ją odebrać, a KSW z pewnością nie jest do odebrania;)

Gdyby czasem jakimś przypadkiem chcieli to zamień ją na bilet;)

Tą domenę mieliby gdyby chcieli nawet teraz bo możnaby ją odebrać, a KSW z pewnością nie jest do odebrania;)

Gdyby czasem jakimś przypadkiem chcieli to zamień ją na bilet;)

mialem na mysli odkupienie ksw.pl, Katolickie Stowarzyszenie Wychowawców pewnie by sie ucieszylo z transakcji,

KonfrontacjaSztukWalki.pl jest do odebrania bez problemu

chyba sie nie zrozumielismy

Którą domenę ?

Domenę KonfrontacjaSztukWalki.pl nie zdziwiłoby mnie jej odebranie. Skrót myślowy zastosowałem, chodziło mi o domenę której dotyczy temat.

Gdyby pod tą domeną promować inną federację MMA byłoby to według mnie bardzo ryzykowne a na jaką inną działalność mogłaby się ona nadawać??

Byćmoże się mylę, ale gdybym ja ją miał to w razie ewentualnego roszczenia z ich strony oddałbym ją i poprosił o bilet w zamian;)

Kiedy KSW w 2006 r rejestrowało Konfrontacja.com to KonfrontacjaSztukWalki.pl leżała wolna. KSW ma więc w nosie tę domenę. Ty zarejestrowałeś ją dzisiaj a wcześniej była już 2 razy zarejestrowana i dwa razy spadła. Jak widać nie cieszyła się zbyt dużym zainteresowaniem. To jest domena pod jednego klienta, który w dodatku nie jest nia zainteresowany. Uważam, że nie warto jej było rejestrować.

To jest domena pod jednego klienta, który w dodatku nie jest nia zainteresowany.

Nie no bez przesady, jeśli chodzi o domenę dla serwisu o polskiej federacji MMA to ta domena jest idealna pod stronkę z newsami, profilami walczących itp. Nie musi być akurat kierowana pod KK, wg mnie jest to błędne myślenie większości osób inwestujących w domeny.

Moja rada taka, KSW ją nie kupi, jedynie postaw serwis... pozycjonuj, aktualizuj i zarabiaj na reklamach ;)

Na reklamach to się na tym wiele nie zarobi, bo KSW dla kogoś kto się interesuje tematem to po prostu parodia. Oglądalność wzrastałaby jedynie w przypadku kolejnej walki Pudziana, albo pana Testosterona, lub Salety bez nerki. Jeśli się kupiec nie znajdzie to wiadomo, żeby coś tam lepiej było, niż żeby stałą pusta, ale kokosów z tego nie będzie.

Moja rada taka, KSW ją nie kupi, jedynie postaw serwis... pozycjonuj, aktualizuj i zarabiaj na reklamach ;)

Świetna rada i bardzo uniwersalna. Można ją podpiąć pod każą domenę na tym forum i nie ważne czy będzie to KonfrontacjaSztukWalki.pl czy też LudoweNawalankiZokazjiDożynekwKrowichPlackach.pl

Sukces murowany jedynie ... jedynie postaw serwis... pozycjonuj, aktualizuj i zarabiaj na reklamach. ;)

Pod portal o MMA jest wiele znacznie lepszych i krótszych domen, które jeszcze leżą wolne bo ten temat dopiero się rozwija.

# Fighters.pl

# Warriors.pl

# StreetFighters.pl

# Fighterzy.pl

# KlubWalki.pl

:D

Świetna rada i bardzo uniwersalna. Można ją podpiąć pod każą domenę na tym forum i nie ważne czy będzie to KonfrontacjaSztukWalki.pl czy też LudoweNawalankiZokazjiDożynekwKrowichPlackach.pl

Sukces murowany jedynie ... jedynie postaw serwis... pozycjonuj, aktualizuj i zarabiaj na reklamach. ;)

Widzę, ze kolega bardzo dowcipny jest... strona z treścią, która jest pozycjonowana i nawet z domeną "LudoweNawalankiZokazjiDożynekwKrowichPlackach.pl" jest po prostu wartościowym contentem, który przekłada się na dukaty. Ale jeśli osobnik ma umiejętności i ją wypromuje może coś zarobić na reklamach, więc nie rozumiem ironii z Twojej strony?

Widzę, ze kolega bardzo dowcipny jest... strona z treścią, która jest pozycjonowana i nawet z domeną "LudoweNawalankiZokazjiDożynekwKrowichPlackach.pl" jest po prostu wartościowym contentem, który przekłada się na dukaty. Ale jeśli osobnik ma umiejętności i ją wypromuje może coś zarobić na reklamach, więc nie rozumiem ironii z Twojej strony?

Jeśli nie zauważyłeś do tej pory to pozwolę sobie cię poinformować, że znajdujesz się na forum domenowym [surprise!] :D

Przy wycenie domeny ostatnią rzeczą jaką sie bierze pod uwagę jest to, że można pod nią coś postawić, wypozycjonować i zarobić na reklamach, bo to jest oczywista oczywistość. Truizm inaczej. Można to zrobić pod każdą domeną i pomijam juz kwestię tego, że stworzenie contentu i wypozycjonowanie strony to najtrudniejsza część zadania.

Twój post przypomniał mi po prostu allegrowych domeniarzy, którzy zachwalając swoje "alle" domeny piszą, że ta domena to skarb, "wystarczy" założyć pod nią stronę, wypozycjonować i zarabiasz! ;) Jakież to proste, a jakoś tak nielicznym się to udaje... Gdyby każdy dający ma tym forum do wyceny swoje domeny, zrealizował swoje obietnice stworzenia strony pod domeną, to mielibyśmy więcej witryn niż chińczycy ;)

Dokładnie, ten tekst to już klasyk na tym forum. ;) Ma to mniej więcej taki sam sens jakby handlarze działkami reklamując je mówili, że wystarczy postawić dom i wartość wszystkiego wzrośnie 10x.

Edited by Pan_Grzegorz