Jump to content

FQ.com.pl

visser

Recommended Posts

Witam ponownie......

FQ.com.pl jak można rozwinąć ten skrót??domena bez ruchu

cm24.pl centrum medyczne24??około 5osób dziennie

cw24.pl centrum wycieczkowe24??około 50 osób dziennie,dodam że tak się nazywa regionalna telewizja mojego miasta(z tąd ten ruch) a mają domenę tylko pod .tv ;)

no i żeby mi nikt nie dogryzał że nie ten dział to na ile wyceniacie takie skrótowce??

pozdrawiam

Acronym Definition

FQ Frequency

FQ Fibrosis Quística (Spanish)

FQ Fat Quarter (one fourth of a yard of fabric)

FQ French Quarter (New Orleans, Louisiana)

FQ Fully Qualified

FQ Fluoroquinolone (antibiotic)

FQ Frequency Range (hearing exams)

FQ Fiscal Quarter

FQ Food Quotient

FQ Fashion Queen (Barbie)

FQ Functional Quality (FQ-TQ methodology static quality model for software)

FQ Fuzed Quartz

FQ Funding Question

FQ 7-Fluoro-4-Hydroxyquinoline ;)

Ostatnie najładniejsze

no i żeby mi nikt nie dogryzał że nie ten dział to na ile wyceniacie takie skrótowce??

To żeby ci nikt nie dogryzał to ci napisze opinie/wycenę ;)

Skrót ma mało rozwinięć ( chyba brak sensownego), wiec domena do sprzedaży tylko w D2D, a ze domeny bez nieporzadanych nie przekraczają 100zł, to sam sobie odpowiedz na pytanie ile warta jest ta domena

#jo.com.pl (ostatnio próba sprzedaży za 100zł i brak ofert)

To żeby ci nikt nie dogryzał to ci napisze opinie/wycenę :P

Skrót ma mało rozwinięć ( chyba brak sensownego), wiec domena do sprzedaży tylko w D2D, a ze domeny bez nieporzadanych nie przekraczają 100zł, to sam sobie odpowiedz na pytanie ile warta jest ta domena

#jo.com.pl (ostatnio próba sprzedaży za 100zł i brak ofert)

Cześć Jachu ;)

zarejestrowałem tę domenę ponieważ była to jedyna 2literówka jaka była wolna więc wiesz....impuls ;-)

co do domeny cw24.pl będzie ona służyła jako przekierowanie do salonu fryzjerskiego mojej Pani ;)

A ceny domen na zawsze pozostaną dla mnie czarną magią,za jakiś czas przyjdzie taki moment że będą 5literówki w cenie :D

Można na przykład postawić ministronę z ogłoszeniem o sprzedaży a do niej przykleić skrypt zliczający statystyki. Zaleta taka, że oddzielasz wtedy ninję od generyków na giełdzie więc większa szansa na sprzedaż, a wada taka, że nikt nie kliknie "kup teraz" (zakładając że domena przekierowuje do oferty na giełdzie) ;)

Edited by Arcanis

a czy taki skrypt da sie ustawic tworzac strone w kreatorze? Bo nie mam za bardzo o tym pojęcia poki co ;) znacie jakis dobry, darmowy hosting? :D

"Dobry" moim zdaniem wyklucza "darmowy", przemyśl sprawę, czy dla tych domen warto wykupywać hosting, wrzucać jedną stronę (a choćby index.html z jednym zdaniem, czy Wordpress z formularzem kontaktowym) i instalować statystyki (np. statcounter.com).