Jump to content

szukam kogoś kto zrobi dla mnie stronę......

visser

Recommended Posts

Witam serdecznie

Poszukuję kogoś,zdolnego :D ,kto podjął by się wykonania strony internetowej reklamującej salon fryzjerski.

Moje wymagania:

Na pewno muszę mieć możliwość redagowania swojej strony tj:dodawać teksty i fotki.Panel administratora tylko w wersji PL.

strona może być zrobiona na przykładzie strony dotyk.com.pl lub fryzjer.lublin.pl lecz nie koniecznie(masz inną wizję??rozważę)

chcę aby klienci mieli możliwość dodawania swoich zdjęć,oraz aby inni mieli możliwość ich ocenienia.

Osoba która wykona mi tą stronę musi posiadać też serwer dla tej strony(oczywiście wliczony w cenę wykonania usługi)

Osoba która wykona mi tą stronę musi również zapewnić mi pomoc techniczną w razie jakichkolwiek problemów.

Usługa dobrze jak z będzie z rachunkiem,lecz może być i bez.

Oferty z cenami i propozycjami prosze kierować na PW,fajnie będzie jeśli dostanę również możliwość obejrzenia dotychczasowych serwisów.

Oferty proszę składać do 10pazdziernika,ponieważ tego dnia wybiorę interesującą mnie ofertę.Odpowiem tylko wybranej osobie.Po wstępnej rozmowie wpłacę 50% należności,resztę po zakończeniu.Jestem otwarty na wszelkie propozycje z Państwa strony co do strony,mogą to być jakieś indywidualne projekty,nawet szalone ;) .

dziękuję.

ps.Nie zawsze jestem dostępny więc w razie braku odpowiedzi z mojej strony itp,proszę o cierpliwość.

Tu na 100 % kogos znajdziesz -> http://www.zlecenia.przez.net/

dzięki płachta....byłem,widziałem i nic nie zrozumiałem ;)

aukcja idzie w dół??tzn.Pan x zrobi mi to za 1000zł....ale Pan xx już za 800zł......na końcu trafia się Pan xy który to wykona za 100zł i on jest wygrywającym,tak??A co gdy mi się nie podoba Pan xy??czy to że wygrał tę niby aukcję jest równoznaczne z tym że to on musi mi to wykonać??

dzięki płachta....byłem,widziałem i nic nie zrozumiałem ;)

aukcja idzie w dół??tzn.Pan x zrobi mi to za 1000zł....ale Pan xx już za 800zł......na końcu trafia się Pan xy który to wykona za 100zł i on jest wygrywającym,tak??A co gdy mi się nie podoba Pan xy??czy to że wygrał tę niby aukcję jest równoznaczne z tym że to on musi mi to wykonać??

Wybierasz sam wygrywającego, oferty to tylko oferty.