Jump to content

Nadal nie ma mojej domeny w google

maker5

Recommended Posts

Witam.

Mam taki problem.

Od lutego tego roku mam domenę która ciągle nie pojawiła się w google,

tzn wpisując słowa nawiązujące do tego co jest na stronie, czy nawet sam adres strony, nazwa firmy,

google nic nie pokazuje, żadnego wyniku w którym byłoby wejście bezpośrednio na tą domenę.

Zastanawiam się dlaczego ponieważ serwis jaki mamy działa bez zarzutu i nie ma ze stroną żadnych problemów.

Dwukrotnie zgłaszałem już stronę do google i nadal jej nie ma.

Proszę o pomoc.

domena:

http://www.lejwoda-opakowania.pl/

podępnę się pod temat: problem z domeną piastun(kropka)(pl) po kupieniu na aukcji dropped zaindeksowałem w g ręcznie była i zniknęła bez wyraźnej przyczyny - nie wiem o co chodzi.... wisiała tam tylko oferta sprzedaży AM

z góry dz za ew. pomoc

... wisiała tam tylko oferta sprzedaży AM

No i właśnie dla tego zniknęła. Jak będzie tam chociaż trochę unikalnej treści, to po kilkunastu dniach się znowu pojawi. Po wprowadzeniu nowego silnika przez Google, indeksowanie nie jest już takie jak kiedyś. Trzeba się trochę postarać.

No i właśnie dla tego zniknęła. Jak będzie tam chociaż trochę unikalnej treści, to po kilkunastu dniach się znowu pojawi. Po wprowadzeniu nowego silnika przez Google, indeksowanie nie jest już takie jak kiedyś. Trzeba się trochę postarać.

dz za odpowiedź, nie zdawałem sobie sprawy, że zaszły aż tak daleko idące zmiany, że domena "zaparkowana" na giełdzie AM zostanie wyindeksowana.... trochę szkoda, bo przecież nie stworzę unikalnej treści dla oferty sprzedaży na AM :rolleyes: a było bardzo wysokie top 10 ;)