Jump to content

Wybrana domena z portfolio domeniarstwo.pl

korneliusz.com

Recommended Posts

No tak, ale wtedy wyeksportuje wszystkie domeny z dropped.pl, a nie tylko te na sprzedaż.

Wyeksportuj może wszystkie domeny wraz z dodatkowymi informacjami (takimi jak ruch) do jakiegoś pliku, bo ciężko się przegląda całe portfolio na Aftermarket.pl.

DD

A tak w ogóle co jest z tym dropped.pl? Klienci często właśnie narzekają na użyteczność (przyjazność dla użytkownika).

Edited by korneliusz.com

Klienci często właśnie narzekają na użyteczność (przyjazność dla użytkownika).

Prośbę o możliwość pobrania do pliku listy domen z giełdy lub aukcji ponawiałem chyba czterokrotnie. Chyba jestem z krótki bo żaden z tych postów nie został skomentowany nawet słowem. A byłoby tak pięknie pobieram listę użytkownika lub kategorię i przeglądam offline, robię notatki, kolejkuję priorytetami, wracam do listy kiedy chcę itd.

Może przejdzie chociaż dodanie opcji wyświetlania po 100 lub 500 zamiast po 30 domen na stronie.

Chodzi mi oczywiście o AM.

Edited by dlp

A tak w ogóle co jest z tym dropped.pl? Klienci często właśnie narzekają na użyteczność (przyjazność dla użytkownika).

Ja znowu w PPD nie mogę się sam połapać. Ale dropped nie jest lepszy. Ani jedno ani drugie nie nadaj się, żeby tam kierować klientów na domeny.

Chyba nie, bo dałem na promowaną aukcję. No i człowiek z di.pl weźmie lepszą domenę. ;)

Po słabych cenach na tegorocznym MD nie zaryzykuję.

myslisz, ze ktos z poza di.pl licytowalby na allegro majac do wyboru setki domen, nie sadze

takim samym ryzykiem (wg mnie) jest wystawienie takiej aukcji od 1PLN na allegro jak i na di

obiecujemy licytowac :)