Jump to content

RenataBeger.pl SmakSukcesu.pl

whiskyananas

Recommended Posts

RenataBeger.pl według mnie jest dobrym folklorem domenowym:) ciężko będzie z niej cokolwiek wyciągnąć.

SmakSukcesu.pl z kolei podoba mi się np na portal motywacyjny i wydaje mi się że ma ona szanse na okolice może 500zł.

Pozdrawiam

radek

#populisci.pl

Renata Beger swoje najlepsze czasy w polityce (a właśnie w świetle jej politycznej działalności ta domena miałaby jakąś wartość) ma już chyba za sobą, chociaż polska rzeczywistość polityczna jest tak przewrotna, że wielkiego come back Samoobrony z Panią Renatą wykluczać nie można :) Gdyby znów była na politycznym "topie" to może i domena by się sprzedała za parę złotych. Szanse są nikłe. Co do SmakSukcesu.pl to mi wpada w ucho i się podoba. Powodzenia :)

Renata Beger swoje najlepsze czasy w polityce (a właśnie w świetle jej politycznej działalności ta domena miałaby jakąś wartość) ma już chyba za sobą, chociaż polska rzeczywistość polityczna jest tak przewrotna, że wielkiego come back Samoobrony z Panią Renatą wykluczać nie można :) Gdyby znów była na politycznym "topie" to może i domena by się sprzedała za parę złotych. Szanse są nikłe. Co do SmakSukcesu.pl to mi wpada w ucho i się podoba. Powodzenia :)

właciwie nie mam pojęcia, czemu zarejestrowałem

wystawie niedługo na allegro może pojdzie - moze jakiś fan Pani B. kupi ?

co do smaksukcesu.pl to fajnie brzmi jako np. tytuł wydawnictwa dla spełnionych biznesmenów :)