Jump to content

cześć

artycjusz

Recommended Posts

Witam !

od dawna korciło mnie żeby rozruszać trochę swoją pomysłowość, a że domenami NIE interesowałem się wcześniej (sic!), to oczywiście nieźle dostałem obuchem widząc, że jestem spóźniony o ładnych parę latek....

No coż, prawo rynku, nie porozpycham się więc zanadtto ;) ale jeśli będziecie tolerancyjni, to może uda się zamienić parę słów i dodać (lub odjąć;) pięć gorszy do arrrrrrrrrcyciekawej konkurencji :(

prywatnie jestem muzykiem, przepadam za podróżami (z Dolnego Śląska wszędzie blisko), jako że minąłem właśnie połowę wieku emerytalnego / joł! / postanowiłem więc zafundować sobie prezent odmładzający umysł: domeny będą w sam raz, a Wasze towarzystwo - widzę - wyborne!

Wybaczcie zatem niekiedy noobowskie odruchy, uczę się rynku (ryneczku, bo mało co go zostało;) liczę na ciekawe doświadczenia i Waszą otwartość oraz trochę dobrej zabawy.

Artycjusz

Edited by artycjusz

Cicho, przecież to my nimi jesteśmy :(

właśnie za to poczucie humoru Was lubię...

ale i wyjadaczy, sporadycznie bo sporadzycznie, tez tu widuję ;)

jednak DI'owcy w calosci pasują mi jako niezła ekipa, miło Was usłyszeć (hmm, uczytać?)

Witaj muzyku, na czym grasz? ;)

Po trosze na roznych instrumentach ;) Mam taki boski, ale malo popularny zawód ;)

Ale chętnie zaproszę Was na jakiś koncert (uwaga - klasyczny :P:( )

przy okazji jakiegos spotkania na Dolnym Slasku - po co pisac o muzyce - jak mozna ja uslyszec na zywo

No chyba, ze chcesz zalozyc zespol i razem wygramy eurowizje.eu :P

pozdrowienia!

Edited by artycjusz

literówki , uważac ? a mówią, ze literówki to część życia speców-domeneców ...

czy gorszy, czy nie gorszy, wybacz, niech cie to nie gorszy/groszy (ale dzięki, będę uważał/ znaczy...używał, nie... uważał, ten,... no... :( )

Edited by artycjusz

• 3 weeks later...
prywatnie jestem muzykiem (...) jako że minąłem właśnie połowę wieku emerytalnego

Witaj

Niech żyją domeny i muzyka klasyczna (zwłaszcza Haendel, Vivaldi i Mozart) !!!

Zaintrygowała mnie ta zagadka logiczno-matematyczna. Czy połowa wieku emerytalnego to jeszcze 3x czy już 4x?

Niech żyją domeny i muzyka klasyczna (zwłaszcza Haendel, Vivaldi i Mozart) !!!

Zaintrygowała mnie ta zagadka logiczno-matematyczna. Czy połowa wieku emerytalnego to jeszcze 3x czy już 4x?

jesli nie przeoczylem zadnej jasnie-nowelizacji to 3x, ale zanim dożyjemy do swojego emerytalnego to polowa moze byc juz 4x

(przy dzieciach nie mowic na glos zeby nie dolowac;)

Handelek, Vivek i Mocarcik - nieźli (oczywiście z merkantylnych powodów Handelek wydaje się "niezły" najbardziej)

ale (być może ku Waszej rozpaczy) w owej mojej klasyce mieszczą się już i Penderecki i Szymanski i Kilar i Gorecki (od paru dni ś.p. :) )

A tak w ogóle bardzo dziękuję wszystkim wytaczom-wyjadaczom za gościnne przyjęcie, uczę się , uczę, dzięki za rady, także te srogie Pozdrawiam!

Handelek, Vivek i Mocarcik - nieźli (oczywiście z merkantylnych powodów Handelek wydaje się "niezły" najbardziej)

ale (być może ku Waszej rozpaczy) w owej mojej klasyce mieszczą się już i Penderecki i Szymanski i Kilar i Gorecki (od paru dni ś.p. :) )

No to ja chyba jestem już za stary na tych polskich klasyków. Szymańskiego w ogóle nie znam, chyba, że chodzi o Szymanowskiego, moja znajomość Kilara skończyła się na "Krzesanym". Podziwiam ludzi, którzy rozumieją muzykę awangardową, już nawet nie myślę o "muzyce konkretnej", ale chociażby o Panufniku, czy Knittlu :)

Tak swoją drogą, ciekawy jestem jaki % użytkowników serwisu aukcyjnego wie, co tak naprawdę znaczy słowo "allegro" ;)

Pozdrawiam i życzę sukcesów domenowych.