Jump to content

Wykonam strony WWW za domeny

administrator

Recommended Posts

Witam,

Natchniony co niektórymi ofertami które pojawiają się w tym dziale, chciałbym zaproponować niekonwencjonaly układ.

Jestem wstanie wykonać portfolio domen, witryny internetowe (strony domowe, fora, blogi, portale) z systemami zarządzania bądź też bez za .. domeny :wub:

Preferuje domeny z nazwiskami w rozszerzeniu PL. Choć nie wykluczam że inne wezmę pod uwagę.

Przebieg całości uważam za bardzo prosty. Osoba która jest zainteresowana ofertą, wysyła mi na priv bądź mail [biuro[małpiszon]krcs.pl zapytanie o witrynę jaka jest do wykonania, a dokładniej preferencje. Cóż to ma być za strona, ile podstron, jaka grafika i wszelakie inne do wykonania wstępnego projektu. Wtedy rozmawiamy o domenach jakie ma owa osoba do przekazania oraz w jakim czasie jestem wstanie wykonać witrynę i myśle że się dogadujemy :P W skrajnych przypadkach jest możliwość dopłaty - w obie strony. Możemy zabezpieczyć się również aukcją allegro lub inne podobne jeśli ktoś ma na uwadze.

Myślę że to dość ciekawa oferta. Pozdrawiam :P

Jeżeli będziesz dawał taki długi okres odpowiedzi jak mi ( czyli wcale ) na ofertę wykonania strony - to nie wróżę Ci przyszłości w tym biznesie. :)

Nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości. Jeśli pisałeś na mail to napisz jeszcze raz przez priv'a, być może filtr antyspamowy.

Jeżeli będziesz dawał taki długi okres odpowiedzi jak mi ( czyli wcale ) na ofertę wykonania strony - to nie wróżę Ci przyszłości w tym biznesie. :)

Kolego po dziś dzień nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości, także z łaski swojej nie rób zbędnego zamieszania ;)

Sory za podbicie.