Jump to content

rezyserka*pl

bradiaga

Recommended Posts

Witam,

Dwa lata temu bardzo o nią walczyłem - jak pamiętam, rok temu zastanawiałem się czy przedłużać a dziś dostałem zapytanie.

Jak sadzicie jaka będzie odpowiednia cena za komplet?

rezyserka*pl (+IDN)

Czy wiesz coś więcej na temat "pytającego" ?

Bo jeśli jest to firma która na przykład produkuje sprzęt (czyli. te wszystkie miksery, urządzenia itp.) do reżyserek w studiach filmowych bądź wytwórniach to myślę że negocjacje należałoby zacząć co najmniej od średniego XXXX.

Mi bardziej kojarzy się z pomieszczeniem. Chociaż kto wie, czy domena nie padnie łupem feministek :wub:

A tak na poważnie to zacznij od dwu krotności kwoty zakupu. Zysk 50% zadowoliłby mnie, zwłaszcza że nie mogę zidentyfikować "grubej ryby"

5K

Również dobrze życzę Bradiadze ale jeśli przesadzi to znowu będzie miał dylemat czy domeny odnowić :wub:

Wg mnie domeny o wartości niewielkiej i prawdopodobnie gdyby należały do mnie, nie przedłużyłbym ich.

Jeśli jednak ktoś pyta to są dla niego istotne i nawet głupio byłoby nie podać ceny 1 tys zł. Powiedziałbym 1,5k (a tę kwotę traktowałbym do negocjacji). Ten Klient może okazać się jedyną istniejącą na Świecie "drugą połówka" dla tych domen i tak potraktowałbym sprawę.

Edit:

Nie wiem za ile zostały zakupione i to nawet dobrze, bo nie ma to wpływu na tę moją opinię.

Edited by yarowa