Jump to content

moto-express i kilka innych

YatzeK

Recommended Posts

moto-express.pl - Fraza "Moto Express" Kategoria i numer ochrony:TOW: (111) 168153 - cybersquating

moto-katalog.pl - domeną ładna ale jako "pusta" domena nie posiada większej wartości - jeśli rozwiniesz i wypromujesz na niej serwis wtedy będzie miała jakąś wartość.

autoskaner.pl - jeśli zgłosi się po domenę producent tego typu urządzeń myślę że max. niskie XXXX osiągalne w innym wypadku raczej niskie XXX.

targi.net.pl - domena ładna natomiast wartość zależy tylko od tego kto byłby nią zainteresowany i jak dobrze byłbyś w stanie negocjować...

slodkiewesele.pl - domena raczej słaba, jednak kreatywne jej zastosowanie jakie przychodzi mi do głowy to np. oferta cukierni z tortami weselnymi. - przypominam że istnieją IDNy...

konfig.pl - według mnie domena warta 0 zł - nie widzę większych zastosowań tzw. wprost.

Edited by domenomaniak

moto-express.pl - Fraza "Moto Express" Kategoria i numer ochrony:TOW: (111) 168153 - cybersquating
Biorąc pod uwagż, że spadła i że wcześniej też niespecjalnie była zagospodarowana, to chyba nie do końca. Tak, czy inaczej - jakąś wartość chyba ma?

autoskaner.pl - jeśli zgłosi się po domenę producent tego typu urządzeń myślę że max. niskie XXXX osiągalne w innym wypadku raczej niskie XXX.
Nawet nie wiedziałem, ze te urządzenia funkcjonują pod taką nazwą. Rejestrując miałem na myśli coś zupełnie innego.

targi.net.pl - domena ładna natomiast wartość zależy tylko od tego kto byłby nią zainteresowany i jak dobrze byłbyś w stanie negocjować...
Heh. Jak w przypadku każdego innego "towaru".

Tak, czy inaczej bardzo dziękuję za konstruktywne opinie. Ktoś powie coś więcej?

Biorąc pod uwagż, że spadła i że wcześniej też niespecjalnie była zagospodarowana, to chyba nie do końca. Tak, czy inaczej - jakąś wartość chyba ma?

to że spadła i nie była zagospodarowana nie ma najmniejszego znaczenia.

Właścicielem znaku towarowego jest POLSKAPRESSE Sp. z o.o. także proponuję nic nie stawiać na tej domenie bo inaczej bez problemu Ci ją zabiorą. (zresztą i bez tego nie muszą się specjalnie gimnastykować)

Nadal uważam że jej wartość to -3000 zł czyli koszt arbitrażu...

Edited by domenomaniak