Jump to content

KurierLotniczy.pl

Guest radse

Recommended Posts

niestety usługa w naszym kraju bardzo niszowa i raczej w najbliższym czasie domena pozostanie na poziomie wartości 0zł.

Masz racje ale czy uważasz osobiście, że usługi tego typu będą się popularyzowały?? Często mawia się: "szkoda że nie zabrałem się za domeny 5 lat temu" i wobec tego chciałbym posiąść teraz powiedzmy 20-30 domen które potencjalnie mogą mocno zyskać na wartości za kilka lat. Czy wobec tego uważasz, że ta domena może mieć na to szansę?? Domena rzecz jasna zarejestrowana z palca w tym roku.

Często mawia się: "szkoda że nie zabrałem się za domeny 5 lat temu" i wobec tego chciałbym posiąść teraz powiedzmy 20-30 domen które potencjalnie mogą mocno zyskać na wartości za kilka lat. Czy wobec tego uważasz, że ta domena może mieć na to szansę?? Domena rzecz jasna zarejestrowana z palca w tym roku.

Mądrze robisz radse. Tylko w ten sposób jesteśmy w stanie za 10-15 lat powiedzieć, że mamy dobre domeny. Należy podpatrywać co sprawdza się w USA, krajach Europy Zachodniej i rejestrować takie domeny. Patrz ostatnio przykład domeny FishSPA.pl

KurierLotniczy.pl Na chwilę obecną niewiele warta. Czas gra na jej korzyść.

# DogWalker.pl

Mądrze robisz radse. Tylko w ten sposób jesteśmy w stanie za 10-15 lat powiedzieć, że mamy dobre domeny. Należy podpatrywać co sprawdza się w USA, krajach Europy Zachodniej i rejestrować takie domeny. Patrz ostatnio przykład domeny FishSPA.pl

KurierLotniczy.pl Na chwilę obecną niewiele warta. Czas gra na jej korzyść.

# DogWalker.pl

Dzięki za opinię, bo właściwie utwierdziłeś mnie w podejściu że to jest chyba najlepsza możliwość na ominięcie podejścia:"gdybym zaczął 5 lat temu to...". Ja się nie przerażę jak przedłużę 1/5 domen a reszta spadnie bo wówczas koszt jednej wyniesie dla mnie 5 razy 12 zł czyli 60zł plus przedłużenie. Wszyscy mają swoje podejście do domen ale chyba są dwa rozsądne nurty na rozpoczęcie działalności:

-rejestracja wybiegająca w przyszłość,

-duże inwestycje i kupienie domen które już posiadają wartość,

Raz jeszcze dzięki i zachęcam do kolejnych wypowiedzi.

Mając na uwadze, że chce się pod domeną zbudować serwis kuriera/kurierów no to rzeczywiście parę lat trzeba poczekać. Ale jeśli chciałoby się zbudować serwis informacyjny o lotnictwie to domenka jak znalazł. Sam posiadam kilka domenek tego typu, jak dobrze pamiętam: kurierwarszawski.pl, kurierpoznanski.pl i inne