BiuroPodrozy*edu*pl LM
-
Najnowsze posty na forum
-
discmans.com Sprzedam domenę discmans.com za pośrednictwem giełdy AM. Cena do negocjacji. Zapraszam!
-
Kurczę, rozgryzłeś mnie! Mój sekret tkwi w tym, że nie mam 2000 "komiaczy", a tym bardziej 5000 ani 9000, tylko marne 1000, a nawet niecałe, bo przez nieuwagę wliczyłem też inne końcówki, w których mam parędziesiąt domen. Na tym rynku jestem hobbystą-amatorem, więc nie mam szans konkurować ani ze starymi wyjadaczami wydającymi, ani z użytkownikami różnego rodzaju magicznych narzędzi robiących pracę za nich - dlatego nawet nie próbuję. Nie pcham się w aukcje domen wygasających ani przechwyconych - próbowałem przez rok i odpuściłem, po prostu jest to zbyt angażujące przy zbyt słabych efektach. Mam swoje stadko, którego doglądam, czasem coś się sprzeda, czasem coś dorejestruję i tyle. Nie dokładam do tego pieniędzy, ale zyski są skromne. W przypadku .pl moja strategia i portfolio są zupełnie inne, i dlatego przynosi to znacznie większe zyski. Więc wiem "jak to się robi", ale podejmuję świadomy wybór aby się w to (w przypadku .com) nie angażować. Różnica między nami polega na tym, że ja wierzę w Twoje "success stories", a Ty w moje nie, więc nie bardzo mi się chce kontynuować wątek, bo szkoda i grochu, i ściany.
-
Choć moja kwota przy ostatnich tu wymienianych jest więcej niż skromna, to się pochwalę. 3,8 K domena przechwycona 4 dni temu...
-
Widzę @pb że mocno się speszyłeś jak odkryłem Twój sekret - aż Ci mowę odebrało Albowiem raczysz forumową gawiedź barwnymi opowieściami jaki to fantastyczny zysk jest z pe-elki a tymczasem po cichu kupujesz komiacze tysiącami jednocześnie płacząc, jak to trzeba w komiaczu mocno konkurować i jaki to biedny masz nic nie znaczący STR a o wszystko mówiącym ROI słowa nie napisałeś. No i jeszcze te fantastyczne historyjki o trzyliterówkach w pe-elce sprzedawanych po zawrotnych dziesiątkach tysięcy złociszy choć nikt na forum przez ostatnie 10 lat nie ma potwierdzenia o sprzedaży nawet jednej za kwotę choć 5,000 PLN. Albowiem każdy domenowy bajkopisarz zdaje sobie sprawę, iż mógłby przypadkowo pojawić się na forum kupiec tych drogocennych trzyliterówek, który nie dość że podałby prawdziwą cenę to jeszcze mógł narobić poważnych problemów natury prawnej. Na zachodnich stronach pełno jest informacji demaskujących tzw. "domainerów", którzy chcąc ukryć tragicznie niskie ceny sprzedaży zasłaniają się NDA. Różnica jest taka, że na zachodzie to skromne kilka procent a w PL 100 % Dlatego nie dziwi mnie Przemek, że uciekasz z tonącej szalupy .PL w komiacze. Ale daruj sobie kłamstwa i mataczenie starając się nieudolnie ukryć oczywiste fakty. Bo chyba pamiętasz bajkopisarza keyworda, który ze wstydu musiał spakować bebechy i uciekać z forum, jak wskazałem mu palcem jego brednie, jedne po drugiej. A jego przerażony adwokat @networker do dzisiaj ma traumę i boi się do mnie odezwać
-
Zapraszam do rejestracji domen .pl w premium.pl po 9,90 zł netto, od 14.02 do 27.02 włącznie (liczy się data opłacenia zamówienia). :-) https://premium.pl/checkdomain/ Tradycyjnie bez żadnych haczyków. 😉
-
lyzwiarstwoszybkie.pl Aukcja od 1 zł bcm, zapraszam: https://www.aftermarket.pl/aukcja/2675799/
-
-
Oferty sprzedaży użytkowników
-
Member Statistics

Recommended Posts