Jump to content

Wykonam projekty graficzne stron www

Recommended Posts

Posted (edited)

Oferuję wykonanie projektów graficznych stron www.

Istnieje także możliwość pocięcia i zakodowania projektu do XHTML + CSS za dodatkową opłatą (do uzgodnienia).

Portfolio się nie dorobiłem, pozwolę sobie tylko podlinkować temat sprzed roku, w którym oferowałem wykonywanie logotypów: http://www.di.pl/index.php?showtopic=16926

Chcę zacząć ponownie projektować po dłuższej przerwie stąd też i cena za usługę bardzo atrakcyjna - wstępnie 400 PLN za nieskomplikowany projekt strony głównej. Domyślam się, że bez portfolio mało osób się zdecyduje dlatego zaczynam pracę bez zaliczek - jeśli projekt się nie spodoba - nic nie stracisz, nie będę oczekiwał zapłaty. Myślę, że warto spróbować.

Kontakt póki co tylko przez PW (ogłaszam się tylko na Di).

Edited by Jarek17
  • 7 months later...
Posted

UWAGA! Dla pierwszej osoby, która zgłosi się na PW wykonam projekt graficzny za darmo! Oferta obejmuje projekt strony głównej (bez podstron, cięcia i kodowania).

• 10 months later...
Posted

Odświeżam :)

Potrzebuję treningowo wykonać kilka projektów graficznych.

Dla pierwszych trzech osób, które zgłoszą się w temacie wykonam projekt strony www w cenie 200 PLN (bez podstron).

Zasady jak wyżej - jeśli się nie spodoba, nic nie płacisz.