Jump to content

Skrypt ogłoszeniowy, uniwersalny, modyfikowalny

Recommended Posts

Posted (edited)

Wdrożę uniwersalny, zarabiający skrypt ogłoszeniowy przyjmujący płatności SMS o wartościach od 0,5 zł do 9,00 zł netto u dowolnego operatora SMS Premium. Kody dostępu można również wgrać swoje - gratisowe mogą służyć jako autoryzacja do umieszczania treści, itp.

-Serwis nie wymaga zakładania konta przez użytkowników - odpada konieczność logowania i utrzymywania bazy loginów, maili, itp.

-Skrypt jest w wersji komórkowej, szybko działający, warstwa layout-ów i silnika php są oddzielone - jest "lekki".

-Wystarczy podmienić i zmodyfikować kilka zmiennych a tagi dostosować do własnych potrzeb.

-Na skrypcie można również nauczyć się programowania zarówno html, css jak i php - dowolność zmian.

-Część graficzną można już samodzielnie opracować i przyciąć do potrzeb layoutu - grafika nie wchodzi w skład skryptu.

-Obsługa skryptu z poziomu FTP - wystarczy tylko co jakiś czas poprzez FTP wgrać kody SMS dostarczane przez operatorów.

-System ogłoszeń działa na bazie MySQL - jedna tabela w bazie.

-Pomogę w implementacji, autoryzacji serwisu u operatora Premium SMS, wyboru konektora (to treść, którą wysyła użytkownik na wskazany numer SMS), dozwolone są treści 18+

Przykłady działania:

- jedzieSIE.pl

- NianiaNaTelefon.pl

Chętnych do zagospodarowaniem swoich domen zapraszam na PM lub e-mail (jest na dole) - zastrzegam sobie odpowiedź do 24 h.

Skrypt jest mojego autorstwa.

Koszt jednego wdrożenia, zakupu skryptu, pomocy w instalacji wynosi 119 zł - ale nie jestem sztywny co do tej kwoty.

Wszelkie uwagi i zapytania proszę kierować na maila 'e m p i @ j e d z i e s i e .pl'

p.s.

Mogę skrypt umieścić na swoim serwerze a na Twojej domenie (zmiana dns) - co do płatności i podziału zysków jestem otwarty.

Edited by maryuse