Pan_Grzegorz Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Kupiłem ostatnio tę domenę w bardzo okazyjnej moim zdaniem cenie. Będzie coś z tego?
airmax Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Nikt w Polsce nie używa tego słowa za to są dziesiątki synonimów garnituru.
domenomaniak Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 wg. mnie dla KK min. średnie XXXX
plachcik Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 wg. mnie dla KK min. średnie XXXX Podpisuję się pod tym .
kaz Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 (edited) Sam miałem ją na oku, uprzedziłeś mnie jednak Domena sprzedana za grosze, a potencjał spory. Niskie - średnie xx.xxx do wyciśnięcia. Powodzenia. gajer, gajery, garniak to określenia używane przez smarkaczy. Edited December 16, 2010 by kaz
airmax Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 (edited) Na suits.com nikt ze Świata się nie szarpnął a tu widzę, że niektórzy czują się na siłach żeby .pl sprzedać za średnie xx xxx suits.pl - fajna ale tylko jako napis jako słowo mówione porażka no ale niby w internecie się czyta napisy... Edited December 17, 2010 by airmax
Alex Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Moim zdaniem Polska to nie jest market na tak złożone słowo angielskie. Prostsze słowa czasami się przyjmują ale fonetyka ma tu spore znaczenie. Poza tym stawianie serwisów na generykach nie zawsze ma sens, a w tym przypadku wątpię aby producent podpiera się taką nazwą. Być może jakiś sklep? kto wie. średnie x xxx to w/g mnie max choć ja osobiście nawet tyle bym nie dał.
Recommended Posts