Jump to content

Recommended Posts

Posted

A ja jestem sponsorem i bardzo dobrze się z tym czuję. Sponsoruję rodzinę i różne instytucje pożytku publicznego. Razem z innymi lokalny klub piłkarski Flota Świnoujście (5 miejsce pierwszej ligi). Cieszę się, że moje pieniązki mogą komuś pomóc, musicie tego spróbować.

Domena idealnie nadaje się na ogólnopolską kampanie społeczną.

Wycena zależna od sponsora, możliwe kilka tysiączków :).

P.S.

Kolegom powyżej wszystko sią kojarzy z jednym :D

Posted

Moim zdaniem oba scenariusze prawdopodobne gdzie chyba 90% nie ma na myśli sponsorowania rodziny - ja bym jej nie przechwycił ale trzymam kciuki za wpis w "sprzedane" i to nie w pierwszym temacie z góry :)

Posted
Jak dla mnie jestemsponsorem.pl = jestemdebilem.pl

ale dużo jest debili w naszym kraju więc chyba ma jakiś potencjał :D

jakby tak patrzeć.. już biorąc pod uwagę tych z sejmu i senatu byłbym milionerem ;)

A ja jestem sponsorem i bardzo dobrze się z tym czuję. Sponsoruję rodzinę i różne instytucje pożytku publicznego. Razem z innymi lokalny klub piłkarski Flota Świnoujście (5 miejsce pierwszej ligi). Cieszę się, że moje pieniązki mogą komuś pomóc, musicie tego spróbować.

Domena idealnie nadaje się na ogólnopolską kampanie społeczną.

Wycena zależna od sponsora, możliwe kilka tysiączków :D.

P.S.

Kolegom powyżej wszystko sią kojarzy z jednym :P

ta opinia bardzo napawa optymizmem :) sprawa jednak skomplikowana... gdyż w wypadku postawieniu serwisu dla Panów .. zamyka się sprawa kampanii publicznej nastawionej pozytywnie ;)

A z drugiej strony kto mógłby taką kampanię przeprowadzić i zapłacić te chociaż niskie xxxx ;)