eizo Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 neokom.pl moim zdaniem pasuje dla firmy z branży internetowo-telekomunikacyjnej, ale również dla każdej która zajmuje się sprawami techniczno-informatycznymi itp... chyba ze się mylę ?
domenomaniak Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 pasować pasuje jednak pytanie brzmi czy taka firma się do Ciebie zgłosi...sama domena warta 0zł jeśli zgłosi się KK to niskie XXXX może da radę...
eizo Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 Siedzę i myślę... sprzedać czy trzymać? A jak sprzedać to za ile? Wyszukałem sobie słowo "neokom" w google i zdziwiłem się, że znalazło się w podpowiedziach, a samych stron 450.000
dlnl Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) Żeby wyszukać bez fraz podobnych wpisuj słowa z " ", np. "neokom". Da Ci to bardziej miarodajną liczbę wyników. Z 450k robi się nam 70k. Co do domeny niestety nie pomogę, sam dopiero zagłębiam się w temat domen internetowych. Pozdrawiam, dlnl Edited January 25, 2011 by dlnl
tehet Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 ... a jak wpiszesz neokom w Google AdWords to z 70k robi się 16 (sztuk) w wyszukiwaniu lokalnym, 590 (sztuk) w globalnym.
Recommended Posts