Jump to content

Recommended Posts

Posted
szybkie i pełne 0zł.

Cóż to za twór "dorady" ?

No wiesz, ludzie niekiedy potrzebują się doradzić w kwestiach finansowych, prawnych, jakichkolwiek..: ) Zwróć na to uwagę: )

DoradyOnline.com i inne wolne.. to samo tyczy się onlinedorady.pl/com/itp.. choć to drugie raczej nie brzmi, i nie poprawnie sformułowane:) ale dla chętnych oznajmiam: )

Posted
No wiesz, ludzie niekiedy potrzebują się doradzić w kwestiach finansowych, prawnych, jakichkolwiek..: ) Zwróć na to uwagę: )

wtedy poszukują porad/ np poradyonline.*

DoradyOnline.com i inne wolne.. to samo tyczy się onlinedorady.pl/com/itp.. choć to drugie raczej nie brzmi, i nie poprawnie sformułowane:) ale dla chętnych oznajmiam: )

i właśnie to zjawisko powinno już samo wystarczyć co do wyceny domeny

Posted
wtedy poszukują porad/ np poradyonline.*

i właśnie to zjawisko powinno już samo wystarczyć co do wyceny domeny

Ciekaw tylko jestem, czy ktoś będzie miał chrapkę na reszte wolnych: )

Są już w necie dorady prawne, biznesowe, tyle że nie pod tą nazwą, a przecież dorady online tez w jakimś stopniu nadałaby się do tego, i nie mówcie mi że nie..

Posted (edited)
Ciekaw tylko jestem, czy ktoś będzie miał chrapkę na reszte wolnych: )

Są już w necie dorady prawne, biznesowe, tyle że nie pod tą nazwą, a przecież dorady online tez w jakimś stopniu nadałaby się do tego, i nie mówcie mi że nie..

nikt :)

nick proponuję zmienić na "przewrotowiec " z ""doświadczony :)

Wpisz sobie w google swojego słotwora.. I znalazło jedynie jakiś rodzaj ryb:)

jednak w jaki sposób zajmować się rybami online... to jest chyba ponad moją i tak bogatą wyobraźnię..

Edited by Icebreaker
Posted (edited)
nikt :)

nick proponuję zmienić na "przewrotowiec " z ""doświadczony :)

Wpisz sobie w google swojego słotwora.. I znalazło jedynie jakiś rodzaj ryb:)

jednak w jaki sposób zajmować się rybami online... to jest chyba ponad moją i tak bogatą wyobraźnię..

Oj masz bogątą wyobrażnie.., masz, masz, idzie to dostrzec na pierwszy rzut oka: )

Poza tym, mój nic, był wolny to zarezerwowałem: ) więc czep się swej przyczepy: )

De fakto, prosiłem o ocene, opinie na temat tak wspaniałej domeny, która niekiedy może być aż nad to prowokacją, by zobaczyć reakcje:)

Faktycznie nie wyszło mi z dobraniem słów podczas dobierania słów właśnie do tej domeny:)

no ale, opinia jak i ocena nigdy przecież nie są zbędne, nieprawdaż? ;)

Edited by doswiadczony
Posted
Oj masz bogątą wyobrażnie.., masz, masz, idzie to dostrzec na pierwszy rzut oka: )

Poza tym, mój nic, był wolny to zarezerwowałem: ) więc czep się swej przyczepy: )

tak się odwdzięczasz za poświęcony czas? myślę że warto to zapamiętać :)

Posted
tak się odwdzięczasz za poświęcony czas? myślę że warto to zapamiętać :)

Nie rozumiem co w tym złego.. : ) Przecież pochwaliłem twą szacowną wyobraźnie: )

I nie dyskutujmy już na ten temat, bo nie do tego stworzyłem nowy temat: )

Daj innym wyrazić swoją opinie :)

Posted (edited)
Jakiś czas temu sprzedałem domenę dorada.pl. :)

A o rybach już tutaj było w pierwszym poście Adama: http://www.di.pl/index.php?s=&showtopi...st&p=120611 . :)

Gadaj, gadaj za ile?: ) i doradz mi coś do tej, bo też faktycznie troche z jego strony racji.. dorady, jeszcze jakoś zrozumiem,

ale z tymi doradamionline, to niezbyt mi się trafiło, wg Ciebie ile moge liczyć? : )

no i co sądzicie o domenie sedomarket.pl?: )

Edited by doswiadczony
Posted
Gadaj, gadaj za ile?: ) i doradz mi coś do tej, bo też faktycznie troche z jego strony racji.. dorady, jeszcze jakoś zrozumiem,

ale z tymi doradamionline, to niezbyt mi się trafiło, wg Ciebie ile moge liczyć? : )

no i co sądzicie o domenie sedomarket.pl?: )

doradyonline.pl - 0zł bezwględne

sedomarket.pl - arbitraż - koszty około 3000 pln - żeby było śmieszniej pracownicy sedo przeglądają to forum :) ciekawe kiedy otrzymasz pozew...

Posted
doradyonline.pl - 0zł bezwględne

sedomarket.pl - arbitraż - koszty około 3000 pln - żeby było śmieszniej pracownicy sedo przeglądają to forum :) ciekawe kiedy otrzymasz pozew...

Czemużby pozew? z domeny nie korzystam, poprostu sobie stoi w miejscu, może ją oddam.. a może nie: )

Korzystać z niej nie korzystam, więc?: )

Posted

Dorady to zajebiście smaczne ryby, cromaniacy wiedza o co biega :)

Autor wątku niech wejdzie na cro.pl, może tam znajdzie się chętny na domenę np. na sklep z doradami :)

Posted
Czemużby pozew? z domeny nie korzystam, poprostu sobie stoi w miejscu, może ją oddam.. a może nie: )

Korzystać z niej nie korzystam, więc?: )

Argument o nie korzystaniu mógłby być pomocny przy innego typu domenie tu jest ewidentny TM - więc moja rada jest tak żebyś grzecznie domenę oddał jak poproszą bo na 99,9% przegrasz arbitraż.

Posted (edited)
PROŚBA

ADMIN...wez k***a zamknij ten OT bo niedoświadczeni zaniżają poziom tego forum pod sam muł...nad którym plywaja dorady.. :)

Nie rozumiem, forum znaczy "forum" cokolwiek to znaczy.. dorady przeważnie na forach, i po co ten bardzo polski język w twej wymowie? ehh

Zły dzień? złe samopoczucie? wiesz, nie zdziwiłbym się gdyby to admin napisał, lecz zemu Ty masz mieć taki decydujący głos? \jesteś jedynie użytkownikiem di: ) poza tym, są domeny warte mniej uwagi.. przy których nie "kur..ujesz" więc i ja proszę, byś tu też podobnie postąpił: )

Dziekuje uprzejmie!!

Edited by doswiadczony
Posted
Błagam.... Proszę... Niech admin zamknie ten OFF bo czytając to wychodzę z siebie przez tegoż prowokatora... Może w końcu nabierze wody w usta... :)

własnie piję herbatkę: ) i owszem, również prosze o zamknięcie off tematu, chciałbym też podziękować na dorade ceny: )