Jump to content

scinamy*pl + IDN ścinamy*pl

Recommended Posts

Posted

szczerze mówiąc na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się, po kolejnych analizach jednak zauważyłem że można ścinać również ceny i tu też poszukiwał bym potencjalnego klienta.

przy dobrych wiatrach okolice niskiego xxxx będą do osiągnięcia + wysokie xxx za idn

Posted

myślę, że co do fryzjerów ścinanie to tylko niewielki procent usług... i myślę że więcej zarabiają na na różnego rodzaju farbowaniach, układaniach włosów itd... a co za tym idzie w inne keywordy raczej idą w tej branży

Posted

domena dobra na serwis typu groupon itp...również dla firm oferujących wycinkę drzew, gałęzi etc.

d2d niskie-średnie XXX cena dla KK według mnie to poziom 1k-2k no chyba że zgłosi się agora to wal śmiało 10k :)

Posted

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi koledzy :)

@domenomaniak: wątpię aby Agora miała się do mnie zgłosić, ale jakby co będę już wiedział co robić :)

Oczywiście czekam na opinie pozostałych forumowiczów, każdy głos się liczy, zarówno pozytywny jak i negatywny.