Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jeśli to do mnie, to myślę ża zanim się urodziłeś, to ja tutaj juz pracowałem :-)

no właśnie, i pewnie dlatego że podoba/podobało Ci się tam, pomyslałes o tej domenie( aa co tam, swietna praca, na wyspach, fajnie, kupie tą domene) ale nie pomyślał ty o zaangażowaniu klientów w domene, na co komu to?: (

wiesz.. może i domena byłaby zdatna, ale .. za jaki czas? pewnie wtedy gdy rynek przesiąknie ofertami-firmami, a wtenczas firmy będa stawiać swoje działalności na ch.. wie jakich domenach xxx-yyy-xxx.com.pl ... a wolnych nazw będzie brakowało: )

Posted

dorady doświadczonego zawsze w cenie :)

mlo961.png

wygląda na to, że szczyt zainteresowania mamy już za sobą, ale ludzie jak wyjeżdżali tak będą nadal. Miejsce, gdzie w pigułce znajdą potrzebne informacje podejrzewam będzie cały czas potrzebne. Aby serwis był popularny, a domena w cenie będzie musiał znaleźć się kupiec z pomysłem i zapałem do pracy.

Niestety Niemcy nie są wyspą i w przyszłym roku wzroście emigracja w tamtym kierunku.

Posted
rynek przesiąknie ofertami-firmami, a wtenczas firmy będa stawiać swoje działalności na ch.. wie jakich domenach xxx-yyy-xxx.com.pl ...

aż żal cokolwiek napisać... więc nie napiszę nic...

dorady doświadczonego zawsze w cenie :)

święta racja...

Posted
no właśnie, i pewnie dlatego że podoba/podobało Ci się tam, pomyslałes o tej domenie( aa co tam, swietna praca, na wyspach, fajnie, kupie tą domene) ale nie pomyślał ty o zaangażowaniu klientów w domene, na co komu to?: (

wiesz.. może i domena byłaby zdatna, ale .. za jaki czas? pewnie wtedy gdy rynek przesiąknie ofertami-firmami, a wtenczas firmy będa stawiać swoje działalności na ch.. wie jakich domenach xxx-yyy-xxx.com.pl ... a wolnych nazw będzie brakowało: )

zastanawia mnie ile masz lat... i dlaczego mama nie ułożyła jeszcze do snu... wszyscy wyjdą na tym na dobre...

A co do domeny mnie się podoba.

Fajna na jakiś serwis informujący wybierających się lub już tam pracujący jak również dla jakiś pośredników pracy