Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Domena,którą każdy zapamięta.W końcu najpopularniejsza fraza w Polsce chyba popularniejsza niż dzień dobry :) Idealna na portal typu joemonster .

Dla KK - wysokie xxxx .

Edited by plachcik
Posted
Można zrobić stronę na temat Polski, pośmiać się z polityki. Strona z humorystycznym podejściem do spraw codziennych.

Tussk.pl ss-tusk , wrazie czego mogę udostępnić: )

a tak w ogóle, to mozna umieszcać swoje materiały np. na temat pana tuska pod tussk.pl co tylko mi się zechce, tzn pod względem protestanckim, bądź podobnym?. hmm

Posted

a tak w ogóle, to mozna umieszcać swoje materiały np. na temat pana tuska pod tussk.pl co tylko mi się zechce, tzn pod względem protestanckim, bądź podobnym?. hmm

A co to reklama ?

Nie ładnie, nie ładnie.

Posted
Tussk.pl

(Cena: 767777 PLN ładnie sobie cenisz)

K....mać.pl podobnie jak @plachcik myślę, że to bardzo popularny zwrot i dzień dobry przy tym się chowa ;) (chociaż chyba bez tego ..."mać" bardziej popularne)

A co można pod nią zrobić? Hmm Nie wiem...

W necie jest po dziurki w nosie przeróżnych portali prześmiewczych typu joemonster czy podobnych tematycznie forów. Trzeba by dużo eciów peciów na rozruch. I raczej nie warta skórka wyprawki.

Nazwa dobra pod serwis ogłoszeniowo - turystyczno -towarzyski "gdzie można pójść na ku....mać?" ;)

Posted (edited)
Dla mnie wysokie xxxx - ale jasne, że trudno znalesc klienta...

Dzisiaj przeczytałem w jednym wątku,że język polski nie jest Twoim językiem ojczystym.Więc z ciekawości zapytam jaki jest Twój język ojczysty ?

Autora tematu przepraszam za ot .

Edited by plachcik
Posted

Nie wiem kto kiedyś połączył te wyrazy ale mać to matka.

O ile się nie mylę miała być to prowokacyjna obelga kierowana do drugiej osoby: ku..a twoja mać i bardzo możliwe, że wymyślono ja na wschodzie podobnie jak "job twoju mać" gdzie job ma niewiele wspólnego z pracą ;)

Ale domena ta zdecydowanie nie nadaje się dla matek będących na zakręcie życiowym ...

Raczej dla frustratów, którzy w dosyć prymitywny sposób mają ochotę powyzywać się lub odreagować na czymś lub na kimś nie bacząc na wulgaryzację języka.

Może i lepiej żeby to robili przy monitorze niż na ulicy.

Posted

Nie za bardzo. Jest jeszcze prawo i magiczne słowo "znieważenie funkcjonariusza publicznego". Reszty szukaj w odpowiednich paragrafach.

Dlaczego od razu znieważać kogoś, gdy zrobić "prześmiewczy portal". PRzecież można z grubej rury, jak Pardon.pl, nie obrażając nikogo. Można pokazywać absurdy, nie znieważając niklogo w sposób bezpośredni. No chyba że ktoś lubi sporty ekstremalne czyli sądową.

Posted (edited)
Nie wiem kto kiedyś połączył te wyrazy ale mać to matka.[...]

tutaj znaczenie zalezy od kontekstu, kiedys oznaczalo obraze dla czyjejs matki i tym samym dla osoby do ktorej sie wypowiadało, ale teraz...

rejestrujący domene zapewne nie mial na mysli obrazania czyjejs matki, a raczej wyrazenie stanu zdenerwowania i irytacji ;)

Edited by megalgal
Posted
Można zrobić stronę na temat Polski, pośmiać się z polityki. Strona z humorystycznym podejściem do spraw codziennych.

ha, o tym samym pomyślałem. Bo co innego można powiedzieć, jak się widzi polską politykę.

Posted
kurwaPC.pl jeszcze wolna.

HAHAHA dobre ;) i IDN nawet niepotrzebny ;-)

A co do domeny, to tak jak powyzej - taki pardon z "niepardonową" domeną ;-)

Swego czasu mialem PiSda.pl... Teraz widze , ze przekierowuje na fajny serwisik ;-)

Pod tego typu adresami mozna naprawde zebrac spora grupe wiernych internautow ;-) A co do reklamy... hmmm... Podpiac do "ksiegi mord" i spojzec na allegro co znajduje sie pod fraza "facebook" ;-P

#pojeby.pl