Jump to content

55 domen - wszystkie razem w Twojej cenie

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

Bez zbędnego owijania zapraszam do składania ofert na odkupienie mojego całego portfolia domen --> https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php...&order=date

Ciekaw jestem ile jesteście wstanie zaoferować mi za powyższe domeny w ramach D2D zakładając że jesteście nimi wogóle zainteresowani.

Powód sprzedaży jest nieważny, chce sprzedać wszystko i każdą poważna ofertę (poważna oznacza dla mnie powyżej kosztów rejestracji - mimo że niektóre domeny z rynku wtórnego) wezmę pod uwagę i odpowiem. Myślę że do sylwestra czyli najbliższego piątku w razie złożenia kilku ofert 'pozbęde' się całości.

Transakcja najlepiej przez AM, ewentualnie wpłata ING, PayPal, moneybookers.

Oferty proszę składać na priv lub biuro@krcs.pl

Pozdrawiam

Edited by administrator
Posted

Pozwole sobie jednokrotnie podbić.

Nie otrzymałem żadnej propozycji cenowej, więc zainteresowani póki co jest zerowe. Prosiłbym przeanalizować jeszcze raz domenki przez tych niezdecydowanych i najlepiej prywatna wiadomość.

Oferta autentycznie aktualna jedynie do najbliższego piątku. Nie wykluczam późniejszej sprzedaży po groszowych cenach ale długi okres będe off-line. Pozdrowienia!

Posted
Nie otrzymałem żadnej propozycji cenowej, więc zainteresowani póki co jest zerowe.

Podejrzewam, że tak zostanie. Choć życzę Ci jak najlepiej.

Nie pamiętam, żeby udało się komuś za pośrednictwem forum sprzedać całe portfolio (chyba, że taka wiadomość nie była nagłaśniana).

Sam próbowałem chyba dwukrotnie bez skutku.

Sebastian

alpine5