Jump to content

Sprzedam skrypt Reverse IP z bazą 60 tys. hostów

Recommended Posts

Posted

Witam

Sprzedam skrypt "Reverse IP" wraz z aktualną bazą 60 tys. hostów.

Skrypt umożliwia szukanie w bazie wszystkich hostów o podanym adresie IP (lub podanej nazwie domeny).

Skrypt można przetestować tutaj. Wpisz nazwę jakiejś domeny, lub adres IP aby otrzymać listę domen (np. system.pl).

Uwaga: lista wyników jest ograniczona do 3 pierwszysch hostów. Po zakupieniu skryptu, takich ograniczeń oczywiście nie ma.

Koszt: 290zł. Płatność przelewem lub poprzez Allegro lub Aftermarket.

Istnieje możliwość dostosowania skryptu do indywidualnych potrzeb kupującego (za odpowiednią opłatą).

Zapraszam.

Posted
Nie chcę psuć interesu, ale przecież napisanie takiego bota to jest max. godzina pisania...

Dla mnie to najgorszy argument z całego tematu.

To tak jak w pewnej wspólnocie mieszkaniowej mieszkańcy skarżyli się: jak to 700 zł kosztów za pismo o zwrot niezapłaconego czynszu?

Ano i 700 bo prawnik ma ukończone studia i aplikację - posiadł przez te wszystkie lata wiedzę aby to napisać dobrze.

Po pierwsze trzeba było płacić w terminie a po drugie można było skończyć prawo a nie to co się samemu skończyło w edukacji.

Nie znam się na programowaniu itp dlatego jak ktoś tego się nauczył a ja coś potrzebuje to kupuję a nie uczę się programowania.

BTW nie kupię tego skryptu.

Posted
Dla mnie to najgorszy argument z całego tematu.

To tak jak w pewnej wspólnocie mieszkaniowej mieszkańcy skarżyli się: jak to 700 zł kosztów za pismo o zwrot niezapłaconego czynszu?

Ano i 700 bo prawnik ma ukończone studia i aplikację - posiadł przez te wszystkie lata wiedzę aby to napisać dobrze.

Po pierwsze trzeba było płacić w terminie a po drugie można było skończyć prawo a nie to co się samemu skończyło w edukacji.

Nie znam się na programowaniu itp dlatego jak ktoś tego się nauczył a ja coś potrzebuje to kupuję a nie uczę się programowania.

BTW nie kupię tego skryptu.

Dobrze powiedziane. Dziękuję.